Drama incoming: deze koppels doen mee aan nieuw seizoen Eating With My Ex

Dit gaat heel awkward worden.

Een punt achter je relatie zetten en vervolgens een aantal maanden later samen aan tafel dineren: de meeste mensen moeten er niet aan denken. Speciaal voor het programma Eating With My Ex: Going Dutch nemen déze realitysterren een sprong in het diepe. 

Eating With My Ex

In het spiksplinternieuwe seizoen van Eating With My Ex: Going Dutch zijn wij als kijker weer een vlieg op de muur bij dates van bekende reality-exen. De ex lovers genieten in dit programma niet alleen van een uitgebreid diner, maar krijgen bij iedere gang een pittige vraag voorgeschoteld. En we hebben vorig seizoen kunnen zien dat dat voor behoorlijk wat awkward momenten zorgt. 

Reality-exen

De grote vraag luidt natuurlijk: welke exen doen er mee aan het gloednieuwe seizoen? In de eerste aflevering schuiven Jørney en Odim, bekend van Ex on the Beach: Double Dutch, bij elkaar aan tafel. Het tweetal kreeg een serieuze romance door hun deelname aan het programma en verwelkomende onlangs zelfs een kindje samen. Helaas is het koppel niet meer samen en is de relatie tussen de twee best wel rocky geweest. Genoeg om over bij te praten dus. Is er nog een kans dat zij weer een gelukkig gezinnetje gaan vormen met z’n tweeën en hun dochter?

Ook zien we Ricky en Jaydi die elkaar helemaal hadden gevonden tijdens hun deelname aan Temptation Island: Love or Leave. Begin dit jaar besloot het stel een punt achter hun relatie te zetten en is hun break-up nog vers. Aan tafel blijkt dat de gevoelens voor elkaar nog diep zitten. Is er een verzoening in zicht of is het echt klaar tussen de twee?

Juicy seizoen

Dat is niet alles, want ook EOTB’s Dusty neemt plaats aan een tafel in het restaurant. Hij heeft nog het een en ander te bespreken met ex-vriendin Lisa. Hoe dan ook: wij zijn héél erg benieuwd naar dit gloednieuwe seizoen. Eating With My Ex: Going Dutch is vanaf vrijdag 29 april wekelijks te zien op discovery+.

Bron en beeld: Eating With My Ex (discovery+)

Laatste nieuws