Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

De Bachelors Inge over wie zij denkt dat gaat winnen

Inge doet een voorspelling.

Inge wist het nét niet tot de finale te schoppen in De Bachelor. Thomas koos – ondanks dat hij met Inge gezoend had – toch voor Maureen en Merel. Inge kan zijn keuze begrijpen en vertelt aan magazine &C wie er volgens haar uiteindelijk met de laatste roos vandoor gaat.

Spark

Inge vertelt dat ze een fijne tijd met Thomas heeft gehad, maar dat er vanuit beide kanten op een gegeven moment toch een spark miste. Tijdens de laatste date werd er nog wel gekust, maar dat was niet genoeg voor Thomas om Inge een plek in de finale te geven.

Finale

“We hadden een hele fijne date en hebben met elkaar gekust, maar toen Maureen en Merel terugkwamen straalden zij meer dan ik. Ik voelde wel een beetje een spark, maar ik had op meer gehoopt en ik denk hij ook", legt Inge uit. "Thomas en ik hadden hele mooie gesprekken en hebben veel gelachen, maar uiteindelijk denk ik dat de anderen die spark meer hadden. Dat voelde ik aan.”

Met wie Thomas volgens Inge uiteindelijk de meeste 'spark' zal hebben? “Het kan alle kanten op gaan. Dat blijkt ook wel uit de vorige rozenceremonie. Thomas had toen hele lieve woorden voor mij, waarna Merel en Maureen zeiden: we zitten hier voor spek en bonen, hij gaat sowieso met Inge eindigen. En toen stuurde hij mij naar huis. Het kan dus écht alle kanten op.” Spannend!

Reacties

Hoe Inge terugkijkt op haar Bachelor-avontuur? Aan RumagTV vertelde ze dat ze wel een beetje is geschrokken van alle reacties. Ze kreeg namelijk vaak te horen dat ze jaloers overkwam. “Ik vind het op een of andere manier heel grappig, maar ik vind het ook wel heel jammer dat ik zo overkom.” Ook benadrukt Inge dat je in real life geen situatie als in De Bachelor zou meemaken. “Zo gaat het er in het normale leven ook gewoon niet aan toe. Dan woon je niet samen met drie dames die achter dezelfde man aanzitten.” Duidelijk!

Bron: Love & Reality, &C | Beeld: De Bachelor, Jasper Suyk