Say cheese: déze BN’ers doen mee aan nieuw seizoen Het Perfecte Plaatje

We kunnen rekenen op een extra bijzonder seizoen.

Een nieuw seizoen van Het Perfecte Plaatje staat weer voor de deur – en daarvoor duiken acht nieuwe BN’ers achter de camera. Enne, met Roxanne Kwant en Tim den Besten van de partij belooft het weer een geweldig seizoen te worden.

Extra bijzonder

Nu de coronamaatregelen zo goed als verdwenen zijn (finally!), kunnen de deelnemers van Het Perfecte Plaatje voor het eerst de grens over. Dit seizoen is hierom extra bijzonder, aangezien de zevende reeks zich afspeelt in… Argentinië. De acht BN’ers trekken naar dit bijzondere land om hier aan hun fotografieskills te werken.

Acht BN’ers

Een nieuw seizoen betekent natuurlijk ook acht nieuwe BN’ers die achter de camera duiken. Naast Tim den Besten en Roxanne kwant zullen ook Renée Soutendijk, Babette van Veen, Thomas Berge, Daphne Bunskoek, Maurice Lede, Jochem van Gelder meedoen in de race. En zoals we gewend zijn van het programma, zullen ook deze BN’ers veel talent hebben. In de voorgaande seizoenen werden de meest prachtige kiekjes geschoten en ging oud-GTST-acteur Patrick Martens er met de prijs vandoor.

Weinig oefentijd

Waar de deelnemers in de vorige seizoenen die zich in Nederland afspeelden thuis konden oefenen, is dat nu niet het geval. Het gehele seizoen is in drie weken opgenomen, waardoor de kandidaten het echt met hun eigen talenten moesten doen. Exciting!

Bron: Tips en Weetjes, RTL Boulevard | Beeld: Het Perfecte Plaatje

Laatste nieuws