Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Is dit de nieuwe naam van Kylie Jenners zoontje?

Volgens fans heeft niemand minder dan Mason Disick de naam van zijn neefje gelekt.

Op 2 februari 2022 werden Kylie Jenner en Travis Scott de trotse ouders van hun tweede kindje. De jongen kreeg eerst de prachtige naam Wolf, maar al snel kregen de kersverse parents zo hun twijfels over die naam. Hoewel Kylie en Travis de nieuwe naam van hun zoontje nog niet hebben bekendgemaakt, lijkt het internet het al wel te weten.

Naam zoontje

Het tweede kindje van Kylie Jenner en Travis Scott houdt Kardashian-fans behoorlijk bezig. Zo wisten fans al te verklappen dat Kylie zwanger was voordat ze dit zelf bekend had gemaakt en hielden zij clues over de geboorte nauwlettend in de gaten. Hoewel veel mensen dachten dat de Jenner-telg afgelopen december al was bevallen van haar zoontje, liet zij op Instagram weten pas op 2 februari 2022 voor de tweede keer moeder te zijn geworden.

Destijds hield Kylie de naam van haar zoontje nog geheim, wat alleen maar voor meer speculaties zorgde. Door comments van onder anderen Kris Jenner en Kim Kardashian dachten veel mensen dat het jongetje Angel zou gaan heten. Niets was echter minder waar, want Kylie liet enkele dagen later weten dat haar zoon Wolf Jacques Webster heette. Althans, voor eventjes dan. Ruim een maand later schreef Kylie in haar Instagram Stories dat ze zich had bedacht. "For your information, de naam van onze zoon is niet langer Wolf. We hadden gewoon niet het gevoel dat deze naam bij hem paste", aldus de mom.

Mason Disick

Inmiddels zijn we weer bijna een maand verder en weten we nog steeds niet hoe de kleine spruit heet. De wilde theorieën op het internet worden er dan ook niet minder op. Momenteel lijken Kardashian-fans er zeker van te zijn dat het zoontje van Kylie en Travis de naam Knight Jacques Webster draagt. Hun bron? De fans zijn ervan overtuigd dat deze inside info van niemand minder dan Mason Disick, de oudste zoon van Kourtney Kardashian, komt.

Hoe dat zit? Mason heeft al meerdere keren een secret account gehad op Instagram en TikTok. Hierop bevestigde hij eerder onder andere al dat Kylie en Travis niet meer samen waren en haalde hij fors uit naar Jeffree Star. Fans denken nu dat Mason opnieuw een geheim account op Instagram heeft aangemaakt én dus de naam van zijn neefje heeft gelekt. Dat zou hij doen via de Instagram-pagina @mr_angel.j, waarop de maker brandende vragen over de familiegeheimen van de Kardashians beantwoordt.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Angel (@mr_angel.j)

Of de 12-jarige Mason écht een geheim account heeft aangemaakt en daarop alles vertelt over de Kardashians? Daar is vooralsnog geen enkel bewijs voor en wij hebben er dan ook zo onze twijfels bij. Toch lijken veel fans er zeker van te zijn dat de tiener hierbij betrokken is, vanwege zijn background in het creëren van geheime accounts en het delen van family secrets.

Nog geen naam

Er is echter nog een verklaring voor waarom Kylie de nieuwe naam van haar zoontje nog niet heeft gedeeld. Misschien heeft ze nog geen nieuwe naam gekozen, zo liet big sister Kim Kardashian onlangs doorschemeren in een interview met Kelly en Ryan. "Ik denk dat ze nog twijfelen over één naam, maar ze wil het nu echt zeker weten. Het is zo'n grote beslissing. Eerlijk gezegd denk ik dat het kiezen van een naam voor je kind het moeilijkste is in het leven", aldus Kim. "Toen ik mijn kinderen kreeg, gaf ik ze pas een naam toen ze waren geboren. Je wil eerst zien hoe ze eruitzien." Hmm...

Bron: NSMBL | Beeld: BrunoPress