Kylie Jenner onthult nu ook tweede naam pasgeboren zoontje

Wolf is vernoemd naar...

Lees ook

Kylie Jenner en Travis Scott verwelkomden eerder deze maand hun tweede kindje samen. Niet veel later deelde het stel de prachtige naam van het jongetje, namelijk Wolf. Enne, dat is niet de enige naam van Wolf, want Kylie heeft nu ook de tweede naam van haar zoontje gedeeld.

Geboorte

Zoontje Wolf werd op 2 februari geboren, precies vier jaar en een dag nadat grote zus Stormi werd geboren. Een paar dagen later deelde Kylie dit happy baby news met de rest van de wereld middels een lieve foto op Instagram.

De naam van de jongen werd daarbij nog niet bekendgemaakt, maar fans speculeerden erop los. Door comments van onder anderen Kris Jenner en Kim Kardashian dachten veel mensen dat het kindje Angel zou gaan heten.

Speculaties

Zo noemde Kris haar nieuwe kleinzoon ‘Angel Pie‘, terwijl Kim een blauw hartje én een engel-emoji verstuurde op the gram. Ook Stassie Karanikolaou feliciteerde haar bestie Kylie met een engelachtige referentie: “Angel baby.” We zijn duidelijk helemaal op het verkeerde been gezet door deze reacties, want Wolf Webster it is. Wat een prachtige naam voor het kleine broertje van Stormi!

Daarnaast weten we nu ook wat de tweede naam van Wolf is. TMZ meldt namelijk dat Wolfs tweede naam Jacques is. Daarmee is hij vernoemd naar zijn vader, die officieel Jacques Bermon Webster II heet.

Grootmoeder Kris Jenner is in ieder geval dolgelukkig met haar nieuwe kleinzoon. “Ik was bij de bevalling aanwezig, samen met Travis. Vanwege Covid-19 mochten er maar twee mensen bij zijn, dus dat was een grote eer voor mij. Wolf is mijn elfde kleinkind en wat mij betreft komt er nog een heel elftal bij! Ik voel me zo gezegend met mijn kinderen en kleinkinderen, dat is toch waar het in het leven om draait”, aldus een dolblije Kris in een interview met Ellen DeGeneres.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook