Huh? Kylie Jenner en Travis Scott veranderen naam van zoontje

'We hadden gewoon niet het gevoel dat deze naam bij hem paste', aldus Kylie.

Lees ook

Begin februari verwelkomden Kylie Jenner en Travis Scott vol trots hun tweede kindje. Het jongetje kreeg de prachtige naam Wolf. Maarre, die naam is na twee maanden al verleden tijd.

Andere naam

Op 2 februari werden Kylie en Travis de trotse ouders van zoontje Wolf. Nu, nog geen twee maanden later, heeft het stel al besloten om het kindje een andere naam te geven. “For your information, de naam van onze zoon is niet langer Wolf”, laat Kylie in haar Instagram Stories weten. “We hadden gewoon niet het gevoel dat deze naam bij hem paste”, legt ze uit. “Ik wilde dit even delen omdat ik de naam Wolf overal zie voorbijkomen.”

Bron: Instagram @kyliejenner

Geboorteakte

Welke naam de kleine man nu krijgt, hebben Kylie en Travis nog niet bekendgemaakt. Enne, aangezien er Wolf Jacques Webster op zijn geboorteakte staat, komen er ook juridische zaken bij kijken. Het stel, dat ook al een 4-jarige dochter genaamd Stormi heeft, kan de naam dus niet zomaar ‘even’ aanpassen.

Speculaties

Op een paar zwangerschapsfoto’s na hield Kylie Jenner haar pregnancy ook dit keer behoorlijk privé. Op Instagram gaf de realityster vorige maand zelf duidelijkheid: op 2 februari 2022 is ze opnieuw moeder geworden (een dag na de vierde verjaardag van dochter Stormi). Ze deelde het vrolijke babynieuws met een prachtige zwart-witfoto van de handjes van Stormi en haar pasgeboren baby.

Na de bevalling duurde het een aantal dagen voordat Kylie de (inmiddels oude) naam van haar kleine spruit wereldkundig maakte. In de tussentijd speculeerden fans erop los. Door comments van onder anderen Kris Jenner en Kim Kardashian dachten veel mensen dat het kindje Angel zou gaan heten. Enne, wellicht overwegen de parents deze naam nu alsnog… To be continued! 

Bron: Instagram @kyliejenner, RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook