Te schattig: Prince Charmings Ferdi deelt kiekje uit de oude doos

Wat een schatje!

We kennen Ferdi allemaal van het eerste Prince Charming-seizoen. Maarre, hoe zag de knappe ondernemer er back in the days uit? Op zijn Instagram Stories deelt hij een ontzettend schattig kiekje uit de oude doos.

Ferdi als kind

Afgelopen weekend is Ferdi de archieven in gedoken, waar hij een foto van zichzelf als kind tegenkwam. Hij deelde het kiekje in zijn Instagram Stories, zodat wij kunnen meegenieten. “Hoe cute dit 😅”, schrijft de ondernemer erbij. Op de foto zien we een jonge Ferdi die lief in de camera lacht. Zijn blonde haren zitten in een zijscheiding en hij is gehuld in het rood en spijkerstof. Ter vergelijking deelt hij ook een steamy foto uit 2021. Want ja, inmiddels is Ferdi all grown up. We kunnen in elk geval stellen dat het knappe gezicht al op jonge leeftijd aanwezig was!

Ferdi
Beeld: Instagram @ferdipool

Verliefd, verloofd en (bijna) getrouwd

In het eerste seizoen van Prince Charming zagen we hoe Ferdi nét naast de winst greep. Eenmaal terug in Nederland kwamen de twee toch al snel weer bij elkaar en bleken ze meant to be te zijn. Inmiddels zijn ze dan ook verliefd, verloofd en (bijna) getrouwd. Sinds kort wonen de tortelduifjes zelfs samen in hun compleet verbouwde paleisje.

Voor de liefde vertrok Marvin naar het hoge Noorden, waar Ferdi al woonde. Iets wat toch wel even lastig was. “Ik heb een heel hechte band met mijn familie en vrienden. Dat ik hen moest achterlaten was wel een dingetje”, vertelde hij eerder aan Grazia. “Maar als je voor je grote liefde verhuist, wordt het al een stuk makkelijker. Nu ik in Groningen woon ben ik heel blij. Het is fijn om hier te wonen. Ook duurde het helemaal niet lang om hier te aarden.”

Trouwplannen

Ferdi en Marvin willen in de zomer van 2022 trouwen. Maar hoe zien de mannen dat eigenlijk voor zich? “We zouden heel graag in het buitenland willen trouwen, dat staat natuurlijk ook in lijn met hoe we elkaar hebben leren kennen en hoe we zijn verloofd”, stellen de twee in gesprek met RTL-verslaggever Aran Bade. “We willen echt een bruiloft met alles erop en eraan, the whole sha-bang.” Deze zomer gaat het dus gebeuren, maar niet middenin de zomer. “In Italiaanse stijl, met een lange tafel, veel lampjes, ergens op een landgoed, dat vinden we heel erg mooi.” Wij kunnen nu al niet wachten tot de wedding kiekjes op Instagram verschijnen.

Bron: Instagram @ferdipool, Grazia archief | Beeld: Instagram, Brunopress

Laatste nieuws