Prince Charmings Marvin en Ferdi doen boekje open over trouwplannen

De twee hebben grootse plannen voor hun wedding.

Lees ook

Wanneer je dacht dat het onmogelijk is om de liefde te vinden in een tv-programma, dan zit je er behoorlijk naast. Marvin en Ferdi zijn het levende bewijs, de twee zijn na hun deelname aan Prince Charming nog altijd een happy couple. Sterker nog, de twee gaan samen in het huwelijksbootje stappen en hebben grootse plannen samen.

Trouwen in het buitenland

Het jaar 2021 had voor Marvin en Ferdi niet beter gekund. Niet alleen kochten de lovebirds hun eerste huis samen, ook ging Ferdi op één knie voor zijn grote liefde. RTL Boulevard besloot polshoogte te nemen bij de twee. Want hoe zien de mannen hun aanstaande bruiloft eigenlijk voor zich?

“We zouden heel graag in het buitenland willen trouwen, dat staat natuurlijk ook in lijn met hoe we elkaar hebben leren kennen en hoe we zijn verloofd”, stellen de twee in gesprek met RTL-verslaggever Aran Bade. “We willen echt een bruiloft met alles erop en eraan, the whole sha-bang.

Bruiloft in Italië

“We hopen in 2022, in de zomer, maar niet middenin de zomer”, stelt Ferdi vervolgens. “In Italiaanse stijl, met een lange tafel, veel lampjes, ergens op een landgoed, dat vinden we heel erg mooi”, vult Marvin aan.

Het is niet gek dat de twee in Italië willen trouwen, aangezien de zoektocht naar de liefde én het aanzoek in Italië plaatsvond. Het land heeft een speciaal plekje in het hart van de twee gekregen, waardoor een wedding op deze locatie perfect zou zijn. Enne, of we de twee in hetzelfde pak aan het altaar kunnen verwachten? Daar willen de twee nog niet te veel over loslaten. “Ik denk wel dat het mooi is. We willen sowieso switchen tussen dag- en avondkleding. We gaan het zien”, laat Ferdi geheimzinnig weten. Wij kunnen nu al niet wachten tot de wedding kiekjes op Instagram verschijnen.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook