Winning Wednesday: Pillow Talk Party-set van Charlotte Tilbury t.w.v. €305

Doe mee en win!

Lees ook

Een nieuwe woensdag, een nieuwe Winning Wednesday. Dit keer mogen we een Pillow Talk Party-set van Charlotte Tilbury t.w.v. €305 weggeven. 

Perfect shade

Wie een grote liefde heeft voor beauty en flink wat tijd doorbrengt op Instagram en TikTok is het hoogstwaarschijnlijk niet ontgaan: Charlotte Tilbury heeft haar iconische Pillow Talk-collectie uitgebreid. Dat Pillow Talk inmiddels een heus beautyfenomeen is geworden, hoeven we je waarschijnlijk niet meer te vertellen. De producten in de kleur Pillow Talk zijn namelijk geschikt voor elke huidskleur. Het is de perfect shade voor iedereen die make-up wil gebruiken. Enne, met een heuse Pillow Talk Party-collectie introduceert Charlotte Tilbury vier nieuwe producten die, jawel, ook bij iedere huidskleur een match zijn. 

Nieuwe producten

En net als ieder ander product van Charlotte Tilbury zijn ook deze items stuk voor stuk hebberigmakend. Zo lanceert het make-upmerk een nieuw oogschaduwpalet, Pillow Talk Dreams Luxury Palette en een nieuwe highlighter, Pillow Talk Multi Glow Highlighter in de kleuren Dream Light en Romance Light. Je wimpers maak je lang én vol met de gloednieuwe Pillow Talk Push Up Lashes in Dream Pop. Extra fijn: ook voegt Charlotty Tilbury de all time favorite (en uitverkochte) Pillow Talk Lip and Cheek Glow en Pillow Talk Light Wand in twee verschillende kleuren opnieuw toe aan de collectie. 

De collectie die je look transformeert from day to date to disco zorgt voor de glow die we van het make-upmerk gewend zijn. “It’s not just a colour, it’s a beautifying world to make your dreams come true”, weet het merk over de collectie te vertellen. En dat klinkt ons als muziek in de oren. 

Win, win, win! 

Zie jij het wel zitten om je hele make-uproutine met producten van Charlotte Tilbury te creëren? Snappen we héél goed. We mogen daarom een Pillow Talk Party-set t.w.v. €305 weggeven. Dit pakket bestaat uit de Multi-glow, Pillow Talk Dreams Luxury Palette, Pillow Talk Push-up Lashes, Beauty Light Wand en Pillow Talk Lip and Cheek Glow. Succes!

We zien dat je al hebt deelgenomen aan deze actie.

Winning Wednesday: Pillow Talk Party-set van Charlotte Tilbury t.w.v. €305

Doe mee en win!

Deze actie loopt tot en met dinsdag 19 april 2022. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws en de mogelijkheid om een datum te prikken. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws

Zie ook