Oeps: enorme blunder op poster nieuwe film Nicole Kidman

Foutje!

Lees ook

Als je met een nieuwe film in de bioscoop komt, dan wil je natuurlijk wel een exciting filmposter. Dit dachten de makers van de film The Northman met Nicole Kidman ook, die een wel heel belangrijk detail in de poster vergaten…

Huh?

In New York hangen de posters prominent in de metrostations, en zien we daar een grote foto van de cast – die bestaat uit onder andere Nicole Kidman, Alexander Skarsgård, Björk en Willem Dafoe. Hoewel de poster volledig lijkt, viel het oplettende New Yorkers al op dat er iets ontbreekt: de titel. Tja, dan wordt het lastig om mensen naar de bioscoop te krijgen.

Marketingstunt

Hoewel het lijkt op een slordigheidsfoutje van de vormgever, zijn er ook veel mensen overtuigd dat ze dit bewust hebben gedaan. Zo zegt iemand: “Iedereen praat over het ontbreken van de titel op The Northman-filmposter. Maar iedereen heeft het er nu wel over.” Goed punt. Maar of het nu met opzet is gedaan of niet, de posters zijn ondertussen uit de metrostations verwijderd.

The Northman

The Northman is de nieuwe film van regisseur Robert Eggers, en gaat over een jonge Vikingprins die als missie heeft om de moord op zijn vader te wreken. Not sure of we dat uit de poster konden halen, maar spannend klinkt het zeker.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook