Zien: Emily in Paris’ Lily Collins in nieuwe spannende Netflix-film

De film staat nu op Netflix!

De knappe Gabriel, het heerlijke accentje van Alfie en de stunning outfits van Emily en Camille: we konden geen genoeg krijgen van het tweede seizoen van Emily in Paris. We moeten helaas nog wel even wachten op het derde én vierde seizoen, maar ondertussen kunnen we wel naar een gloednieuwe film met Lily Collins kijken op Netflix.

Spannende film

In Emily in Paris speelt Lily natuurlijk de altijd vrolijke en enthousiaste Emily, maar dat is in de film Windfall wel anders. Daar laat Lily zichzelf namelijk van een hele andere kant zien. Waar Emily in Paris vooral een heleboel awkward momenten, fashionable outfits en love triangles bevat, gaat Windfall over iets compleet anders.

Weekendje weg

Windfall gaat over een jong koppel, gespeeld door Lily en Jesse Plemons. Lily speelt de vrouw van een rijke CEO, maar heeft net als de andere karakters in de film geen naam. De twee komen aan bij hun vakantiehuis, waar ze tot de ontdekking komen dat dit huis wordt beroofd. De dief weet het stel om te praten en vraagt hun om hulp. Maarre, waarom zouden ze de dief helpen? Wat voor geheim draagt de dief met zich mee? En is de dief eigenlijk wel de slechterik? De drie beginnen aan elkaar te twijfelen en dat zorgt voor spannende verhoudingen. Bekijk hieronder alvast de trailer.

Speciale dag

Naast Lily speelt er nog een bekende acteur in de serie, namelijk Jason Segel, beter bekend als Marshall van How I Met Your Mother. De film is vanaf vandaag te zien op Netflix, notabene op de verjaardag van Lily. De actrice laat via Instagram weten dat ze erg excited is voor de première van de film. “Een van mijn favoriete onderdelen van het opnemen van deze film was dat ik de mogelijkheid kreeg om te werken met de regisseur en mijn liefde Charlie McDowell. Dankjewel voor het zijn van mijn partner in alles en voor het vertrouwen in mij om deze rol te spelen (en het vasthouden van de camera!).” Aahw! Wij weten in ieder geval wat we vanavond gaan kijken!

Bron: Elle NL | Beeld: YouTube, Netflix (Windfall)

Laatste nieuws