De Bachelor Fabrizio: ‘Phaedra en ik komen heel goed overeen’

Fabrizio vertelt hoe het zit.

Lees ook

Ondanks dat Fabrizio en Phaedra in De Bachelor een goede klik leken te hebben. Besloot de 21-jarige blondine toch om tijdens de laatste rozenceremonie geen roos aan te nemen van Fabrizio. Ze verliet vrijwillig het programma en daar werd natuurlijk uitbundig over nagepraat op social media. De Bachelor himself vertelt nu of hij Phaedra nog heeft gesproken na haar vertrek.

Gekwetst

Tijdens de laatste rozenceremonie besloot Phaedra – voor het eerst in de geschiedenis van De Bachelor – om een roos te weigeren en vrijwillig het programma te verlaten. Phaedra had een nare nasmaak overgehouden aan de cocktailparty eerder die avond. “De woorden die je daarnet gezegd hebt tegen mij tijdens de cocktailparty, dat is echt binnengekomen. Dat heeft me echt diep geraakt. En ik ben eigenlijk echt geschrokken”, sprak ze uit. “Vandaar deze roos”, probeerde Fabrizio nog. Ondanks de poging van Fabrizio om het goed te maken besloot Phaedra alsnog om te vertrekken.

Toxische relatie

Phaedra liet in een eerder interview met Het Laatste Nieuws al weten dat ze nog steeds achter haar keuze staat. De beauty heeft naar eigen zeggen een toxische relatie gehad in het verleden, waardoor ze zich absoluut niet opnieuw in een hoekje wil laten drukken. “Ik nam mezelf toen voor dat als ik nog eens in zo’n situatie zou belanden, dat ik me daar gauw uit zou verwijderen. Zeker daar in Griekenland. Waarom zou ik me naar beneden laten halen door iemand die ik zelfs niet goed ken?”, stelde ze. Inmiddels is de blondine met een andere man aan het daten.

Contact

Of Fabrizio en Phaedra nog contact hebben gehad na de veelbesproken exit? “Zeker. We komen heel goed overeen”, begint Fabrizio op de radio bij Radio Regi van de Belgische Qmusic. “Het is niet zo dat het nu ineens vijandig is tussen ons. Phaedra is een superleuke meid. Ik respecteer haar keuze die ze gemaakt heeft in het programma dan ook.”

“Je moet wel weten dat we niet heel veel momenten hadden samen en dat het daardoor heel makkelijk is om elkaar verkeerd te begrijpen. Ik heb een bepaald beeld over de dames, die ik moet maken in een paar minuten tijd. Maar ik ben allesbehalve perfect dus mijn beeld kan zeker fout geweest zijn”, gaat hij verder. Uiteindelijk heeft Fabrizio nog wel zijn excuses aan Phaedra aangeboden. “Ik heb mij trouwens persoonlijk geëxcuseerd bij haar. Ik vond niet dat ik dat online moest doen”, zei hij. Aha!

Bron: QMusic | Beeld: De Bachelor België

Laatste nieuws

Zie ook