Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Famke Louise over Jaimie Vaes: 'Ze komt hier beter uit'

De rapper zat vroeger ook in een gewelddadige relatie.

Het gewelddadige filmpje van Jamie Vaes en Lil' Kleine heeft veel losgemaakt, zo ook bij Famke Louise. Bij haar ex-vriend vreesde ze zelfs voor haar leven, vertelt ze openhartig in de nieuwste uitzending van Geroezemoes.

Gewelddadige relatie

Famke weet heel goed wat Jaimie nu meemaakt, want in het verleden is haar hetzelfde overkomen. In haar relatie werd er namelijk ook geweld gebruikt, en waren er momenten dat ze vreesde voor haar leven. Op haar YouTube-kanaal deelde ze hier destijds ook meer over, om signalen naar de buitenwereld af te geven dat het niet goed zat. "Ik kon niet weg, er was geen uitweg", vertelt de rapper.

"Ik was niet gelukkig in de relatie, maar ik was bang", gaat Famke verder. Doordat ze er vroeger met iemand over heeft gepraat, kan ze er nu ook openhartig over praten. "Ik hoop gewoon dat als er mensen zijn die dit ook meemaken, dat ze naar mij toe komen en vragen hoe ik dat heb gedaan."

Kracht verzamelen

Famke spreekt zich ook uit over het filmpje van Jaimie Vaes en Lil' Kleine dat rondcirculeerde op het internet, iets wat ze zeer 'heftig' vindt. "Ik hoop dat Jaimie al haar kracht verzamelt om voor zichzelf te kiezen en zich los te koppelen van iemand die haar zo behandelt. Want ik weet dat ze het kan." Famke is er dan ook van overtuigd dat Jaimie hier veel beter uitkomt. "Laten we het hopen", aldus de rapper.

Vermeende mishandeling

Je kunt het bijna niet gemist hebben, maar vorige maand werd Lil' Kleine opgepakt vanwege verdenking van mishandeling van zijn, inmiddels, ex-vriendin Jaimie. Sinds 15 maart is de rapper weer op vrije voeten, nadat hij vastzat in de cel. Dat voorarrest is nu onder voorwaarden geschorst en Jorik, zoals de rapper echt heet, mag de zaak in vrijheid afwachten. Inmiddels heeft Jorik laten weten dat hij momenteel in Thailand verblijft om aan zichzelf te werken.

Bron: Geroezemoes - RUMAG | Beeld: BrunoPress