Jaimie Vaes deelt cheeky foto van billen op Instagram

You go, Jaimie.

Na alle heisa rondom de arrestatie van Lil Kleine lijkt Jaimie Vaes haar eigen leventje weer op te pakken. De brunette is weer actief op Instagram en deelde gister zelfs een cheeky foto van haar billen. Looking good, Jaim!

Cheeky foto

Op het kiekje dat Jaimie gisteravond op Instagram deelde zien we de beauty in een prachtig huis poseren. Jaimie draagt een doorschijnende jurk met glitters, waarbij haar billen behoorlijk goed te zien zijn. Grote kans dat Jaimie haar bilpartij wil showen vanwege de samenwerking met Aeshetic Clinic House of Bratz. De influencer tagt het bedrijf weliswaar op haar billen en ook op de pagina van House of Bratz is te zien dat Jaimie een aantal weken geleden een zogenoemde ‘non-surgical butt lift’ onderging. Hoe dan ook: de beauty ziet er fantastisch uit en ook voor het kiekje krijgt ze onze complimenten. 

Bericht vanuit Thailand

Ondanks dat Jaimie via Instagram laat zien dat ze de draad weer oppakt, liet ze onlangs nog weten dat het een ingewikkelde periode is. Nadat Lil Kleine werd opgepakt voor de vermeende mishandeling van zijn ex(?)-verloofde, werd hij kortgeleden weer vrijgelaten. Inmiddels is de rapper in Thailand om aan zichzelf te werken en deelde hij onlangs een video op Instagram waarin hij zijn excuses aanbood.

Verkeerde adres

Bij Jaimie viel dit echter verkeerd. “Jaimie heeft met enige scepsis kennisgenomen van zijn boodschap”, liet advocaat Kim Beumer onlangs weten aan Privé TV. “De verontschuldigingen die hij uit voor de pijn en de kwetsuren die hij heeft veroorzaakt zijn gericht aan ‘heel veel mensen’, maar niet aan degenen aan wie deze spijtbetuiging het meest recht zou doen, namelijk aan het adres van cliënte en der partijen minderjarige zoon.”

“Van enig berouw van, noch zelfreflectie op de gevolgen van zijn handelen jegens hen is tot op heden geen sprake”, gaat de advocaat verder. “Sterker nog, de door de heer Scholten aangenomen houding in de afwikkeling van de gevolgen van de verbreking van de relatie is er niet een die passend is bij zijn kennelijk gevonden inzichten zoals die (donderdag, red.) tot uiting bracht.”

Ander doel?

Ook liet de advocaat weten dat Jaimie twijfelt aan het doel van de video. “Jaimie kan zich niet aan de indruk onttrekken dat de boodschap van Scholten slechts is ingegeven vanuit het belang van rehabilitatie met het oog op zijn carrière en niet is ingegeven door intrinsiek zelfinzicht, hetgeen zij betreurt.”

Verder valt te lezen dat Jaimie hoopt op ‘een positieve ontwikkeling die ertoe leidt dat de gevolgen van de verbreking van hun relatie, met het oog op de belangen van hun zoon, in harmonie kunnen worden geregeld’. Tot slot laat Beumer weten dat het met Jaimie zelf elke dag beter gaat. Wanneer ze er klaar voor is, zal ook zij zelf een statement naar buiten brengen.

Bron: Instagram, Privé TV | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws