Famke Louise doet bizarre onthullingen over periode waarin ze naar school ging

School werd voor Famke onmogelijk gemaakt.

Lees ook

Famke Louise is sinds haar 16e al bekend via YouTube. Dat deze bekendheid niet alleen leuke kanten heeft, maakt de zangeres duidelijk in het programma Geroezemoes.

Pesterijen

Famke is in het programma openhartig over haar verschrikkelijke schooltijd en de pesterijen, waardoor ze zelfs gestopt is met school. Tijdens die periode had ze een relatie met ex-vriend Tim, maar dit was volgens Famke geen gezonde relatie. De rapper en zangeres vreesde naar eigen zeggen voor haar leven, en ook op school was de situatie niet goed. Met name de kritiek op haar zogenoemde prankvideo’s vond ze ‘lastig’.

“Mensen (op school, red.) keken je aan en je krijgt last van dingen”, vertelt Famke. “Op een gegeven moment kwam de haat naar school en gingen mensen op mij spugen in het trappenhuis. Dat is de reden waarom ik ben gestopt met school en volledig voor mijn carrière ben gegaan. Ik heb er nog nooit zo over kunnen praten”, vertelt ze eerlijk.

Obsessief gedrag

Famke probeerde het nog een keer, en deed een opleiding tot schoonheidsspecialiste. Daar viel de haat mee, maar kreeg ze juist heel veel aandacht. “Daar had ik juist last van mensen die op de deuren gingen bonken en dat ze me volgden naar het lokaal. Dat ze obsessief waren en dachten: ‘Famke Louise zit op onze school en ik moet zo dicht mogelijk bij haar in de buurt komen'”, stelt Famke.

Als leerlingen in de pauzes zelfs hun telefoon in haar gezicht duwen, is de maat vol. Hoewel Famke ‘net als ieder ander haar diploma had willen halen’, realiseerde ze dat school niet wat voor haar is. “Het werd me onmogelijk gemaakt. Dat was jammer.”

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook