Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Pip Pellens deelt foto uit de oude doos met Ferry Doedens

Wat een jonge koppies!

Pip Pellens-Wessels kennen we natuurlijk allemaal van GTST, waar ze de rol van Wiet van Houten speelde. Hoewel ze al lang geleden uit de serie stapte, blikt ze regelmatig terug op deze periode. Zo ook gisteren, en deelt ze een foto met een oud-collega.

Terug naar Meerdijk

Pip was nog maar zeventien jaar oud toen ze voor het eerst in Meerdijk werd gezien, in het begin als gastrol en later als vast personage. Samen met collega Ferry Doedens, die de rol van Lucas Sanders speelt, werd ze al snel goede vrienden. Op haar Instagram blikte de actrice gisteren terug op haar periode in de populaire serie, en deed dat met een mierzoete foto van haar en Ferry. Bij de foto schrijft ze: "Zo lang geleden."

Veel meegemaakt

Pip en Ferry spelen ondertussen niet meer in de serie, maar hebben beiden een hoop seizoenen meegemaakt. Zo was Pip werkzaam van 2010 tot 2017, met af en toe een guest appearance. Ferry hield het wat langer vol en was vanaf 2009 tot 2015, en 2016 tot 2021 te zien als Lucas.

Hoewel Pip niet meer in GTST speelt, is ze af en toe wel op het witte doek te zien. Vorig jaar speelde ze nog Kim in de film Just Say Yes. En had ze een gastrol in The Passion. We zijn benieuwd of we haar weer terug gaan zien op de buis!

Foto's van vroeger

Het is overigens niet de eerste keer dat Pip een foto van vroeger deelt. Ter ere van haar verjaardag is ze onlangs nog de fotoboeken in gedoken en trakteerde ze haar volgers op een hoop oude foto's. En wat is ze toch een natural beauty

Bron: Instagram | Beeld: BrunoPress