Dít is de nieuwe knappe vriend van Ferry Doedens

Wat een hottie!

Lees ook

Love is in the air! Ferry Doedens is namelijk weer gelukkig in de liefde. Wie de lucky guy is? De knappe Italiaan Marco Parisi.

Nieuwe liefde

Volgens weekblad Party heeft Ferry nu een relatie met Marco. Shownieuws meldt daarnaast dat de twee het “erg gezellig” hebben samen, en dat valt dan ook goed te zien op de vakantiekiekjes op Instagram.

De 31-jarige acteur genoot onlangs van een heerlijke vakantie in het zonnige Griekenland en plaatste daarvan regelmatig leuke foto's op Instagram. Echter is hun liefdesvakantie nu voorbij en is er één probleem. Marco woont niet in Nederland en daardoor wordt een langeafstandsrelatie wel heel ingewikkeld, zo laat Ferry's manager weten aan Shownieuws. Hmm… Liefde overwint alles, toch?

Comeback

Een aantal weken geleden liet Ferry nog doorschemeren dat hij een eventuele comeback in Goede Tijden, Slechte Tijden, wel ziet zitten. RTL Boulevard sprak onlangs met de acteur over de lancering van zijn nieuwe single en kon het niet laten om daarbij te vragen naar zijn mening over een eventuele comeback.

“Het voelt nog steeds alsof het een onderdeel van me is. Het lijkt me hartstikke leuk om hem nog een keer te mogen spelen, daar zal ik eerlijk in zijn”, verklapt Ferry. Oeh!

Bron: NU.nl, Shownieuws | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook