Pip Pellens doet boekje open over kinderwens

'Ik kreeg heel veel vragen over of wij een kinderwens hebben.'

Pip Pellens plaatst elke week de zogenoemde weekbreker op Instagram. Dit keer besloot de actrice in de weekbreker prangende vragen van haar followers te beantwoorden. En een van die vragen ging over of ze een kinderwens heeft.

Kinderwens

Pip besloot deze week haar volgers de kans te geven om hun vragen in te sturen via een Q&A op Instagram. Deze vragen besloot ze dan weer te beantwoorden in een video op Instagram. De vragen gaan over onder andere social media, series en make-up, en ook over of zij en haar hubby Pim Wessels een kinderwens hebben.

“Ik heb heel veel vragen gekregen over, uiteraard, of wij een kinderwens hebben. Snap ik natuurlijk helemaal, want we zijn nu een half jaar getrouwd”, glundert Pip. “En ik kan je eerlijk zeggen: ‘Ik weet het niet’”, besluit Pip.

Prangende vragen

Pip en Pim leerden elkaar kennen toen ze allebei een rol hadden in de musical Lover or Loser in 2012. De vonk sloeg over en twee jaar later gingen de acteurs samenwonen, en heel wat jaartjes verder zijn de twee nog steeds dolverliefd op elkaar.

“Ik ben echt kleffe Harry, als Pim één dag van huis is geweest, ben ik helemaal blij om hem weer te zien”, vertelde Pip onlangs nog in een interview met Beau Monde. Pip is na al die jaren nog dolverliefd op Pim en kan goed omschrijven waarom haar hubby zo goed bij haar past. “Met hem gaat alles vanzelf. Hij is lief, attent, slim en grappig, we kennen elkaars moods en kunnen daar heel goed op inspelen. Daarnaast is hij echt mijn allerbeste vriend. Ik zou iedereen een Pim toewensen.”

Begin april deelden Pip en Pim op Instagram dat ze in het geheim zijn getrouwd.

Beeld: BrunoPress | Video: Instagram

Laatste nieuws