Linda Hakeboom deelt emotionele foto: ‘Een jaar geleden vs. nu’

'Als ik nu dat koppie zie, komt het pas echt binnen.'

Lees ook

Het leven van Linda Hakeboom stond plotseling stil toen ze hoorde dat ze gediagnosticeerd was met borstkanker. Intussen heeft ze meerdere behandelingen gehad en is ze klaar met alle behandelingen. Op haar Instagram blikt ze terug op de onzekere tijd.

Tweeluik

Bij een foto die precies één jaar oud is, blikt de documentairemaakster terug op het afgelopen jaar. “Ik zeg je eerlijk, het doet me best pijn om dit te zien”, schrijft Linda bij een tweeluik met foto’s van zichzelf. Bij de linkerfoto zien we Linda die bezig is met de behandelingen en haar haren is verloren. Op rechts zien we Linda zoals ze nu is, mét haar en wenkbrauwen.

“Als ik nu dat koppie zie, komt het soms pas echt binnen. Ik zie iemand die niet wist waar ze uit zou komen. Iemand die niet wist of de behandeling aan zou slaan. Ik zie iemand die doodop is”, vertelt Linda.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Linda Hakeboom (@lindahakeboom)

Vreemde rust

Hoewel ze het lastig vindt om naar de linker foto te kijken, ziet ze ook iemand die het stapje voor stapje bekeek. “Het hele traject bracht me ergens een vreemde rust. Ik ging gewoon zitten in de achtbaan en ik zag het wel per dag. Iets anders kon ik toch niet doen.”

Voor haar volgers die in hetzelfde schuitje zitten of zich minder sterk voelen, adviseert ze hetzelfde: “Tijd heelt zoveel wonden. Adem in, adem uit.”

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook