Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Jaimie Vaes laat van zich horen: ’Spijtbetuigingen aan het verkeerde adres’

De excuusvideo van Lil Kleine viel niet in goede aarde bij Jaimie.

Deze week verbrak Lil Kleine na weken de stilte op zijn Instagramaccount. In een speciale videoboodschap liet de rapper van zich horen en bood hij zijn excuses aan. Advocaat Kim Beumer heeft nu namens Jaimie Vaes op de video gereageerd tegenover Privé TV. Enne, Jaimie is niet bepaald blij met deze excuses.

Spijtbetuiging

"Jaimie heeft met enige scepsis kennisgenomen van zijn boodschap", laat Beumer weten. "De verontschuldigingen die hij uit voor de pijn en de kwetsuren die hij heeft veroorzaakt zijn gericht aan ‘heel veel mensen’, maar niet aan degenen aan wie deze spijtbetuiging het meest recht zou doen, namelijk aan het adres van cliënte en der partijen minderjarige zoon."

"Van enig berouw van, noch zelfreflectie op de gevolgen van zijn handelen jegens hen is tot op heden geen sprake", gaat de advocaat verder. "Sterker nog, de door de heer Scholten aangenomen houding in de afwikkeling van de gevolgen van de verbreking van de relatie is er niet een die passend is bij zijn kennelijk gevonden inzichten zoals die (donderdag, red.) tot uiting bracht."

Ander doel?

Ook laat de advocaat weten dat Jaimie twijfelt aan het doel van de video. "Jaimie kan zich niet aan de indruk onttrekken dat de boodschap van Scholten slechts is ingegeven vanuit het belang van rehabilitatie met het oog op zijn carrière en niet is ingegeven door intrinsiek zelfinzicht, hetgeen zij betreurt."

Verder valt te lezen dat Jaimie hoopt op 'een positieve ontwikkeling die ertoe leidt dat de gevolgen van de verbreking van hun relatie, met het oog op de belangen van hun zoon, in harmonie kunnen worden geregeld'. Tot slot laat Beumer weten dat het met Jaimie zelf elke dag beter gaat. Wanneer ze er klaar voor is, zal ook zij zelf een statement naar buiten brengen.

Vermeende mishandeling

Je kunt het bijna niet gemist hebben, maar we geven nog even een kleine recap. Vorige maand werd Lil Kleine opgepakt op verdenking van mishandeling van zijn, inmiddels, ex-vriendin Jaimie. Sinds 15 maart is de rapper weer op vrije voeten, nadat hij vastzat in de cel. Dat voorarrest is nu onder voorwaarden geschorst en Jorik, zoals de rapper echt heet, mag de zaak in vrijheid afwachten.

Bron: De Telegraaf | Beeld: Brunopress