Lil Kleine laat voor het eerst van zich horen na incident: ‘Had nooit mogen gebeuren’

De rapper laat in een speciale videoboodschap van zich horen.

Lees ook

Afgelopen februari werd Lil Kleine opgepakt vanwege het mishandelen van zijn vriendin Jaimie Vaes. De rapper werd onlangs vrijgelaten, maar liet daarna niets van zich horen. Tot vandaag, aangezien de rapper in een speciale videoboodschap op Instagram van zich laat horen.

Excuses aanbieden

Afgelopen februari gingen er op Instagram beelden rond van Lil Kleine die zijn verloofde Jaimie aan haar haren uit de auto trok en haar hoofd tussen de deur leek te klemmen. Niet lang daarna werd de rapper aangehouden op verdenking van zware mishandeling en/of mishandeling. Inmiddels is Jorik Scholten, zoals de rapper eigenlijk heet, weer op vrije voeten, maar was het stil rondom hem. Hier bracht hij vandaag echter verandering met een video op Instagram, waarin hij in twee minuten uitgebreid zijn excuses aanbiedt. 

Uitgebreide video

“Dag jongens, nadat jullie een hele lange tijd niets van mij hebben gehoord, wil ik op deze manier iets laten weten”, begint hij. “Ik zie in dat ik een te lange tijd op een ongezonde manier heb geleefd”, gaat hij verder. De rapper geeft toe dat hij verkeerd heeft gehandeld en veel mensen pijn heeft gedaan. “Dat had nooit mogen gebeuren.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lil Kleine (@lilkleine)

Professionele hulp

Jorik ziet naar eigen zeggen in dat het nodig is om professionele hulp in te schakelen. “Ik ben op dit moment in Thailand waar ik deze professionele hulp krijg. Ik weet dat ik nog een lange weg heb te gaan.” De rapper realiseert zich dat hij niet het goede voorbeeld is geweest. “Ik ben niet het voorbeeld geweest dat ik wil zijn voor mijn eigen kind en voor de jeugd in Nederland.”

Lil Kleine sluit z’n bericht af met een emotionele tekst, waarin hij laat weten dat hij zijn volgers enorm mist. “Ik wil dat jullie weten dat ik jullie heel erg mis, echt heel erg. Ik hou van jullie en hoop jullie snel te zien.”

Bron: Instagram | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook