Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Donny Roelvink deelt lief kiekje uit de oude doos met broer Dave

Zo schattig!

Lange tijd was het hommeles tussen Donny Roelvink en Dave Roelvink, maar gelukkig kunnen de broers inmiddels weer door één deur. En dat is maar goed ook, want ook vroeger waren ze al de beste vriendjes. Dat is wel te zien op deze te schattige foto die Donny op zijn Instagram Stories deelt.

Twins

Met hun donkere haren, blauwe ogen en witte tanden lijken de Roelvink-broers ontzettend veel op elkaar – en dat was vroeger niet anders. Sterker nog: vroeger waren Donny en Dave nauwelijks uit elkaar te houden!

Dat is wel te zien op het schattige throwback-kiekje dat Donny maandagavond op Instagram deelde. Met hun donkerblonde lokken vol gel en hun hemelsblauwe kijkers zouden ze zo twins kunnen zijn. Wat een cuties!

Donny en Dave vroeger | Beeld: Instagram @donnyroelvink

Goede band

De twee broers kunnen gelukkig sinds een tijdje weer door één deur. Het was lange periode hommeles tussen de twee, maar sinds Dave vader is geworden van zoontje Dean is het weer dikke mik tussen de broers. Donny mag op dit moment dan single zijn, hij werkt hard aan zijn toekomst. Zo liet hij onlangs zien een eigen optrekje gevonden te hebben. “New chapter”, schreef hij bij foto’s van zijn nieuwe stulp. Lekker bezig, Don!

Bron: Instagram @donnyroelvink | Beeld: BrunoPress, Instagram