Donny Roelvink heeft spijt van facings op tanden: ‘We maken allemaal weleens fouten’

Donny waarschuwt zijn volgers.

Donny Roelvink gaat tegenwoordig met een kaarsrecht en parelwit gebit door het leven. Dat heeft hij niet gekregen door goed te poetsen, want een paar jaar geleden heeft hij zijn eigen tanden laten afslijpen om er facings overheen te laten zetten. Daar heeft hij nu spijt van, zo vertelt hij in een video op Instagram.

Fouten

Donny vertelt in de video dat hij destijds te weinig onderzoek naar de facings heeft gedaan en dat dat nu heeft geleid tot enkele gebitsproblemen. Het tripje naar Turkije – waar hij de facings liet zetten – zou hij daarom het liefst willen terugdraaien. “Kijk jongens, we zijn allemaal mensen”, vertelt hij in de video. “We maken allemaal weleens fouten. Ook ik ben een mens en ook ik maak fouten, maar je moet je fouten toe kunnen geven.”

Naïef

De Roelvink-telg is de afgelopen weken meerdere keren langs de tandarts geweest om verschillende ontstekingen te remmen. Hij zegt dan ook dat hij destijds te naïef was en zich meer had moeten verdiepen in Turkse tandartsen.

“Achteraf heb ik daar heel veel spijt van gehad. Met dat tanden wegslijpen, dat gesodemieter. Ik was gewoon superstom en het enige dat ik nog kan doen is mijn volgers ervoor behoeden. Ik heb er destijds promotie voor gemaakt”, vervolgt hij. Hij wil zijn volgers waarschuwen. “Ga eerst met je tandarts zitten en kijken of het niet op een natuurlijke manier kan.”

Bron: NU.nl | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws