Finally: Netflix deelt de officiële trailer van Bridgerton seizoen 2

Is het al 25 maart?

Netflix heeft ons de afgelopen periode zoet gehouden met hier en daar wat foto’s en korte beelden van het tweede seizoen van Bridgerton, maar de officiële trailer bleef lange tijd uit. Tot nu! En oh my, dat was het wachten wel waard.

Seizoen 2

Houd 25 maart vrij in je agenda, want op die dag verschijnt het gloednieuwe seizoen van Bridgerton op Netflix. Enne, als we de officiële trailer mogen geloven, wordt het tweede seizoen minstens zo goed als het eerste.

Officiële trailer

In de trailer zien we hoe Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey) op zoek gaat naar de liefde. Dit keer laat hij zich leiden door zijn hoofd, en niet door zijn… hart. Wanneer geen enkele debutante lijkt te kunnen voldoen aan zijn onmogelijke eisenlijst, arriveren daar ineens Kate Sharma (Simone Ashley) en haar jongere zus Edwina Sharma (Charithra Chandran) uit India. Voordat Anthony de prachtige Edwina het hof kan maken, moet hij echter eerst aan de strenge eisen van big sister Kate voldoen.

Love triangle

Het lijkt er niet op dat Kate haar sign of approval geeft aan Anthony. Maarre, hun verhitte discussies lijken de twee naar verloop van tijd alleen maar dichter bij elkaar te brengen, wat voor een lastige love triangle zorgt. Oeh la la…

Bron: Netflix | Beeld: Bridgerton

Laatste nieuws