Yes: dít is wanneer Bridgerton seizoen 2 te zien is

We can't wait!

Voor de ton heeft Lady Whistledown vaak weinig goed nieuws, maar voor ons maakt ze een uitzondering. Het is namelijk een jaar geleden dat het eerste seizoen van Bridgerton op Netflix verscheen, en dat moet gevierd worden… met de releasedatum voor seizoen 2!

Seizoen 2

Een jaar geleden verscheen Bridgerton op Netflix en de serie was gelijk een daverend succes. Prachtige baljurken, romances, drama en een roddelkoningin à la Gossip Girl. Kortom, alle ingrediënten voor een heerlijke binge-sessie. Niet zo gek dus dat we het eerste seizoen in no time af hadden gekeken. Lange tijd was het wachten op het tweede seizoen, maar we weten nu ein-de-lijk wanneer we dat kunnen bingen!

Netflix deelde op Eerste Kerstdag een video waarin de cast members de releasedatum van Bridgerton seizoen 2 bekendmaken. “Happy anniversary to our buzzy ton“, lezen zij allen het bericht van Lady Whistledown voor. “Het is gebruikelijk voor een first anniversary om papier cadeau te doen. Ik hoop dat je dit papier erg informatief vindt. Bridgerton keert terug op 25 maart 2022.”

Verhaallijn

Elk seizoen van Bridgerton focust zich op een van de Bridgerton siblings. Seizoen twee zal gaan over Anthony Bridgertons liefdesverhaal. Nicola Couglan kruipt in seizoen twee wederom in de huid van Penelope Featherington, aka Lady Whistledown, en is ontzettend enthousiast over de nieuwe afleveringen.

“Toen we seizoen één opnamen wisten we niet of er een tweede seizoen zou komen. We hoopten natuurlijk wel dat we de kans zouden krijgen om het verhaal verder te vertellen, omdat mensen er zo gek zijn op”, liet Nicola onlangs weten aan ET online. De actrice is dan ook enorm dankbaar dat Bridgerton een vervolg krijgt en licht een tipje van de sluier op over het nieuwe seizoen. “Het is een stuk pittiger, zal ik zeggen. Je zal meer kanten van haar (Penelope, red) zien”, onthulde Nicola.

“Aan het eind van seizoen één ontdekten we dat ze Lady Whistledown is, maar daar werd verder niet meer mee gedaan. Dat gaat straks wel gebeuren. Ik heb het gevoel dat de Bridgerton-wereld is gegroeid, en dat je veel meer kanten van haar zult zien. Ze is een pittige meid”, sluit Nicola af. Dat belooft veel goeds!

Beeld: Bridgerton

Laatste nieuws