Zien: Netflix deelt teaser van Bridgerton seizoen 2

Lady Whistledown is back!

Zet 25 maart in je agenda, want dan keert Lady Whistledown ein-de-lijk terug in onze levens. Nu Netflix de eerste officiële teaser trailer van Bridgerton seizoen 2 deelt, kunnen we al helemaal niet meer wachten!

Teaser trailer

Dearest reader… We hebben goed nieuws voor iedereen die ook al reikhalzend uitkijkt naar het tweede seizoen van Bridgerton. Netflix heeft namelijk de eerste officiële teaser gedeeld, bomvol bekende gezichten en natuurlijk de voice-over van de beruchte Lady Whistledown. Al windt de serie er nu geen doekjes meer om wie de anonieme schrijfster is…

Seizoen 2

Van Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor) tot Queen Charlotte (Golda Rosheuvel) en Lady Danbury (Adjoa Andoh): bijna de hele ’ton’ keert weer terug op onze schermen (sadly met uitzondering van de knappe Duke). Het stralende middelpunt van seizoen 2 wordt Lord Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey), voor wie het hoog tijd is om een goede partij aan de haak te slaan. Geen gemakkelijke opgave voor iemand met een lange eisenlijst, maar dan verschijnen Kate (Simone Ashley) en Edwina Sharma (Charithra Chandran) op het toneel. Met de chemistry tussen Anthony en Kate belooft dit opnieuw een steamy seizoen te worden vol liefde, lust, roddels en natuurlijk prachtige kostuums.

Eerste ontmoeting

Hoewel Netflix ons deze Valentijnsdag op de eerste échte teaser trailer trakteerde, lichtte de streamingsdienst ook afgelopen najaar al een klein tipje van de sluier. In een korte video kregen we alvast te zien hoe Lord Anthony en Kate elkaar voor het eerst ontmoeten.

Enne, net als met Daphne Bridgerton en Simon Basset in het eerste seizoen loopt die eerste ontmoeting niet bepaald op rolletjes. We zijn benieuwd wat Lady Whistledown over het nieuwe will-they-won’t-they koppel te zeggen heeft. Can’t wait!

Bron: Netflix | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws