Winning Wednesday: 3x de Cleansing Clay en Touch of Colour van Hannah t.w.v. €104

Doe mee en maak kans!

Lees ook

It’s Wednesday, winning Wednesday! Je weet wat dat betekent: dat er weer een gloednieuwe winactie voor je klaarstaat. Deze keer mogen we drie keer een Cleansing Clay en de Touch of Colour van hannah t.w.v. €104 weggeven.

Bye winter

Het lijkt erop dat we de winter achter ons hebben gelaten en dat we ons klaar kunnen maken voor een zonnig voorjaar. Een mooie, gezonde en glowy look begint bij het hebben van goede huidverzorging en dan is altijd de grote vraag: waar moet je beginnen? Met het unieke stappenplan van hannah zit je altijd op de goede (persoonlijke) weg. 

Cleansing Clay

Een van de belangrijkste dingen die je moet doen om een glowy look te krijgen, is je huid goed reinigen. Geef je huid daarom een dieptereiniging na het gebruik van een hydrofiele reinigingsmelk of -olie en een bijpassende lotion. De hannah Cleansing Clay is een diep reinigend detoxmasker, dat de huid zuivert en ervoor zorgt dat de huid op een zachte en milde manier wordt gereinigd. De Cleansing Clay bestaat uit twee natuurlijke en uitzonderlijk mineraalrijke kleisoorten die als een krachtige magneet op onzuiverheden werkt en zorgt voor het vrijkomen van zuurstof in de huid. Je huid heeft namelijk zuurstof nodig om optimaal te functioneren.

De Cleansing Clay haalt overtollige talgafscheiding weg en heeft tevens een verzachtende en kalmerende werking. Hierdoor wordt de huid op een milde wijze ontgift. Het is dan ook geschikt voor de onzuivere en/of vettere huid. Enne, door de ontstekingsremmende en verzachtende eigenschappen van het masker wordt ook een gevoelig of zelfs geïrriteerde huid weer rustig.

In tegenstelling tot andere kleimaskers wordt de Cleansing Clay niet hard. Dus na het aanbrengen, inwerken en verwijderen van het masker – het hoeft echt niet langer dan tien minuten te duren – voelt de huid zacht en comfortabel aan en ziet deze er ook egaler uit. De huid zal opvallend glad, zacht, fris en comfortabel aanvoelen. Ideaal!

hannah

Touch of Colour  

Helaas hebben we in januari en februari niet bepaald van zonnestralen kunnen genieten, waardoor we soms nog wat pips zien. Tijd voor een oppepper! Na het reinigen en de stappen die daarna volgen kun je je huidverbeteringsroutine afronden met de laatste stap. De Touch of Colour is een finishing touch product na je huidverbeteringsroutine.

De hannah Touch of Colour zorgt voor een aangenaam huidgevoel én een flawless teint. Het bevat hoogwaardige pigmentpoeders die direct matterend, kleur corrigerend en teint balancerend werken op de huid. De rijke kleurpigmenten zijn voor iedere huid geschikt en laten zich aanpassen aan vele huidtinten! Het is geen make-up, maar zorgt daarentegen wel direct voor een subtiel en sublimerend bronzing effect, dat de huid een mooie summer glow geeft. Deze touch is een favoriet onder de happy hannah users. Wij snappen wel waarom.

hannah

Win, win, win

Kun je niet wachten om jezelf te verwennen met de Cleansing Clay en de Touch of Colour? Dan hebben we goed nieuws voor je. We mogen namelijk drie keer de Cleansing Clay t.w.v. €39 en de Touch of Colour t.w.v. €65 weggeven. Het enige wat je hoeft te doen is onderstaand formulier invullen en wie weet ben jij een van de gelukkige winnaars. Succes!


Winning Wednesday: 3x de Cleansing Clay en Touch of Colour van hannah t.w.v. €104

Doe mee en maak kans!

Deze actie loopt tot en met dinsdag 15 maart 2022. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws en de mogelijkheid om een datum te prikken. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws

Zie ook