Hilary, is that you? Hilary Duff lijkt op déze foto sprekend op Jennifer Lopez

Wij moesten twee keer kijken...

Hilary Duff was gisteren te gast bij The Late Late Show with James Cordon. Om dit aan te kondigen, deelde de actrice een backstagepost van haar look op Instagram. Hoewel veel fans meteen aangeven dat Hilary eruitziet om door een ringetje te halen, valt het veel volgers op dat ze op de foto wel heel veel op Jennifer Lopez lijkt…

Instagram post

Hilary plaatste gisteravond een post op Instagram waarop te zien was dat ze klaar was om op live tv te verschijnen. De How I Met Your Father-actrice draagt een prachtige grijsbruine-blazer, haar make-up is on point en met diverse sieraden en een lage knot ziet ze er picobello uit.

Hoewel fans in de comments al snel reageren met dat ze zin hebben in The Late Late Show with James Cordon, complimenteren velen Hillary met haar prachtige look: Wauw, deze look! 🔥🔥🔥”, “Hot!”, en “Gorgeous“, klinkt het dan ook in de reacties.

Jennifer Lopez

Daarnaast blijkt dat veel fans vinden dat Hilary wel heel veel op Jennifer Lopez lijkt. “OMG, ik dacht even dat dit Jennifer Lopez was. Prachtig! ❤️”, “Dacht nog iemand dat dit J.Lo was?”, en “Getting J.Lo-vibes”, reageren anderen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Hilary Duff (@hilaryduff)

En als we nog even verder door de comments scrollen, blijkt al snel dat heel veel van Hilary’s volgers dachten dat ze naar een foto van Jennifer Lopez keken. Een groter compliment kun je niet krijgen, toch?

Bron: Cosmopilitan USA | Beeld: BrunoPress 

 

Laatste nieuws