Zien: Hilary Duff deelt intieme beelden van bevalling

De actrice beviel in maart van dochtertje Mae.

Lees ook

Eerder dit jaar beviel Hilary Duff van haar derde kindje, dochtertje Mae. Op Instagram deelt ze nu een reeks intieme beelden van de dag waarop Mae geboren werd.

Thuisbevalling

De kleine Mae kwam op 24 maart ter wereld. Naar eigen zeggen is Hilary er nu klaar voor om de beelden van haar thuisbevalling met de wereld te delen. Voor de actrice was het belangrijk dat ze een goed support system had tijdens de bevalling, daarom waren haar man Matthew Koma, hun twee kinderen, haar moeder en Younger-actrice Molly Bernard aanwezig. “De perfecte hoeveelheid ruimte, tegendruk, humor, stilte en mensen die mijn kracht ondersteunen”, laat Hilary weten op Instagram.

“Mijn man straalt zoveel kalmte uit wanneer ik het gevoel heb tegen de muren op te klimmen”, gaat de mom verder. “Molly is een buitengewoon goede doula die bij me kwam zitten wanneer ik stil en rustig moest zijn.” Volgens Hilary genoot de Younger-actrice er vooral van hoe zij op training pads voor honden zat nadat haar vliezen waren gebroken. “Mijn eigen moeder was er om alle hapjes te maken en met een grote nerveuze glimlach toe te kijken hoe haar baby haar een nieuw kleinkind op aarde brengt.”

Ode aan alle moeders

Hilary is haar support system dan ook enorm dankbaar. “De hulp die ik heb om mijn andere kinderen te steunen als ik daar niet toe in staat ben, is misschien wel de meest geruststellende gedachte van allemaal”, weet de actrice te vertellen. “Alle hens aan denk. Voor altijd.”

Ook grijpt Hilary dit moment aan om alle moeders in het zonnetje te zetten. “Dit is hard werken… elke manier waarop een vrouw een baby ter wereld brengt is dat. Van zwanger worden tot keizersnedes, ziekenhuis- of thuisbevallingen, borstvoeding geven (oei, dat raakt me elke keer weer) en het opvoeden van deze kleine wezentjes tot verantwoordelijke, zelfverzekerde en aardige burgers van de wereld”, deelt de actrice. “Het is een vermoeiend, magisch en wonderbaarlijk avontuur… Dus proost, almachtige moeders. You make mountains move daily.” Amen!

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook