Leuk nieuws: Jennifer Lopez krijgt eigen Netflix-documentaire

Ze is gevolgd tijdens een hele leuke periode in haar leven.

Fans van Jennifer Lopez opgelet! Er komt een documentaire over Jennifer op Netflix. De zangeres is in 2019 een tijd lang gevolgd en die beelden kunnen we binnenkort bekijken. Exciting!

Veel leuke dingen

In 2019 ging Jennifer een tijd lang overal naartoe met een aantal camera’s achter haar aan. Het was een belangrijk jaar voor haar. Ze bereikte niet alleen de magische leeftijd van 50 jaar, maar speelde ook een rol in de succesvolle film Hustler. Die rol leverde haar zelfs een Golden Globe-nominatie op. Daarnaast was 2019 het jaar waarin ze de fashion show van Versace liep in de jungle-dress uit 2000 (die staat bij ons in het geheugen gegrift!). Ook begin 2020 gebeurde er iets heel cools in Jennifers leven: ze mocht samen met collega Shakira schitteren tijdens de halftime-show van de Super Bowl.

Nieuwe liefde

Gedurende de opnames was Jen nog samen met Alex Rodriguez, maar inmiddels heeft ze de liefde weer gevonden bij Ben Affleck. Met hem was ze ook al samen van 2002 tot 2004. Ze waren zelfs verloofd, maar hebben de verloving afgeblazen vanwege de vele media-aandacht die ze kregen. Het is niet bekend of Jennifers privéleven ook in de documentaire voorkomt, maar daar hopen we stiekem wel op. De relatie met Ben zullen we dan nog niet zien, maar misschien komt er wel iets anders interessants voorbij.

Kroon op het harde werk

Het blije nieuws over de docu werd via New York Times bekendgemaakt. Jennifer omschreef het jaar 2019 daarin als “het jaar dat alle films, muziek en kleding waar ze lang aan gewerkt had naar buiten kwamen.” Daar hebben we dus inderdaad de resultaten van gezien. De documentaire kunnen we haast zien als de kroon op al Jennifers werk uit die tijd.

Tournee

Eerder liet J-Lo in een YouTube-video weten dat ze haar vijftigste verjaardag graag met een tournee wilde vieren. Die tournee heeft in de zomer van 2019 plaatsgevonden en zal waarschijnlijk ook in de docu te zien zijn. “Het is belangrijk om dit als vrouw te doen, zodat mensen weten dat je vrouwen niet af kunt schrijven op een bepaalde leeftijd”, zei ze toen. You go, girl.

Het is nog niet bekend vanaf wanneer de documentaire op Netflix te zien is, maar wij gaan zeker kijken!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws