Regé-Jean Page reageert op vertrek uit Bridgerton

De acteur reageert op het treurige nieuws.

Lees ook

Sinds bekend werd dat Bridgerton officieel een tweede seizoen krijgt, kunnen we niet wachten tot we het vervolg kunnen bekijken. Echter zullen er fans bij zitten die zich nu niet meer zo verheugen op het tweede seizoen, nu bekend is gemaakt dat Regé-Jean Page niet terugkeert in de Netflix-show. De acteur reageert op zijn vertrek uit de serie.

Verhaallijn

Lezers van de boeken van Julia Quinn zagen het waarschijnlijk al aankomen: in het tweede deel staat het verhaal van Anthony Bridgerton namelijk centraal en komt De Duke of Hastings er eigenlijk niet echt meer in voor. Too bad, want we genoten net zoveel van Simon en Daphne samen!

Carrière

Regé-Jean vond het acteren voor slechts één seizoen juist ideaal, zo vertelt hij aan Variety. “Het gaat over een verhaallijn van één seizoen, met een begin, een midden en een einde. Ik dacht: ‘Dat is interessant’, want dan voelt het aan als een ‘limited series’. Ik kom, doe m’n ding, en dan gaat de Bridgerton-familie verder zonder mij”, aldus de acteur.

“Ik ben enthousiast om te zien hoe ‘Bridgerton’ de wereld verder gaat blijven veroveren”, sluit hij af. Dat Regé-Jean niet in het tweede seizoen van Bridgerton te zien zal zijn betekent niet dat hij even niks te acteren heeft. Hij zal namelijk in de Netflix-film The Gray Man gaan spelen, samen met onder anderen Ryan Gosling en Chris Evans.

Bron: HLN | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook