Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Ai: onenigheid tussen Prince Charmings Jimmy en Rick nog steeds niet opgelost

De banden tussen de twee zijn nog niet hersteld.

In één van de afleveringen van Prince Charming zagen we hoe Rick en Jimmy in een behoorlijke verhitte discussie raakten. Rick verliet niet veel later de villa en inmiddels zijn we al heel wat maanden verder. Maar hebbend de twee het eigenlijk ooit uitgepraat?

Hot topic

Het was in het begin van het Prince Charming-seizoen een hot topic. Jakop en Casper zouden het bed hebben gedeeld en volgens Rick zou Jimmy de persoon zijn die deze gossip in heel de villa rondbazuinde, althans dat was hoe Jimmy erover dacht. Hij confronteerde Rick in het programma en de twee raakten in een verhitte discussie. Eindstand: Rick ontkende alles, en Jimmy geloofde Rick niet.

Roddels

"Er zijn nogal wat spanningen in het huis, daar loop ik heel de ochtend al mee rond. Ik kijk nu naar jou, Rick", begon Jimmy in één van de afleveringen. "Aangezien jij in de groep loopt te verkondigen dat ik de roddel over Jakop en Casper naar buiten heb gebracht, terwijl je degene bent die deze roddel naar buiten heeft gebracht", ging hij verder.

In de reünie-aflevering van Prince Charming wordt deze verhitte discussie opnieuw aangekaart. Want is de discussie tussen de twee eigenlijk ooit uitgepraat? De situatie wordt uitvoerig besproken. Zo begint Casper: "Ik weet niet hoe die roddel ooit is ontstaan, maar het is nooit gebeurd." Al is Jacop het hier niet helemaal mee eens. "We hebben wel gezoend", stelt hij over het intieme moment tussen hem en Casper.

Nog niet uitgebracht

"De roddel dat we sex hebben gehad, dat is niet waar. Er is niets anders gebeurd dan zoenen en knuffelen", gaat Jakop verder. Al maakt dat de situatie voor Jimmy niet anders, de twee hebben het namelijk nog steeds niet bijgelegd. Op de vraag of er nog sprake is van frictie tussen de twee, knikt Rick instemmend. Ook Jimmy geeft hierop zijn antwoord: "Op een gegeven moment moet je dingen laten rusten."

Waarom de twee het niet bij hebben gelegd? "Soms kijk je eerst naar je eigen karakter, dan naar het karakter van iemand anders en kom je tot de conclusie dat niet iedereen bevriend kan zijn", stelt Rick. "Hij gaat links, ik ga rechts, dan is het voor mij klaar." Duidelijk!

Bron: Videoland | Beeld: Jasper Suyk