Zien: dit zijn de eerste beelden van De Bachelor met Fabrizio Tzinaridis

Gaat Fabrizio de ware liefde vinden?

In Nederland wachten we vol smart op de start van De Bachelor met Thomas van der Vlugt. Voor onze zuiderburen geldt dat zij niet kunnen wachten om Temptations Fabrizio Tzinaridis zoektocht naar de liefde te volgen. En van dat laatste zijn nu de eerste beelden vrijgegeven.

Trailer

Voorzichtige vlinders, drama en veel tranen. De aftrap van de Belgische De Bachelor is nog niet begonnen, maar Fabrizio’s zoektocht naar de ware liefde lijkt nu al een tikkeltje turbulent te verlopen. Gisteren gaf de Belgische zender Play4 de eerste beelden van het liefdesavontuur vrij en daarmee kregen we meteen een voorproefje.

We zien dat Fabrizio het erg gezellig heeft met een aantal van de dames – de vrijgezel deelt zelfs een paar passievolle zoenen met een aantal van de vrouwen – maar we horen de voormalig Temptation-ster ook bekennen dat hij in de war is. “Wat was waar, wat was niet waar, wie is hier oprecht?”

Maar ook de dames’ kant wordt belicht in de trailer en hieruit kunnen we opmaken dat niet iedereen even gecharmeerd is van de Belg. “Het gesprek was echt vermoeiend” en “I’m out“, zijn uitspraken die de revue passeren. Of Fabrizio de ware liefde gaat vinden, dat is dus nog afwachten!

Fabrizio als de nieuwe bachelor

Afgelopen jaar maakte de 30-jarige vrijgezel met een romantisch pianofilmpje bekend dat hij de nieuwe Belgische Bachelor wordt. Dat hij een vrouw in zijn leven mist, dat stak hij destijds niet onder stoelen of banken. “Liefde is één van de mooiste en krachtigste dingen in het leven en op dit moment zou ik liegen als ik zeg dat ik het niet mis”, vertelde hij er toen over.

Eind november deelde Fabrizio op zijn Instagram dat de opnames van de Bachelor inmiddels achter de rug zijn. Veel mocht (en mag) de tattoo-artist nog niet vrijgeven over het seizoen, maar een andere verrassing mocht hij wel vast delen: dat niemand minder dan Goedele Liekens de presentatie van het programma voor haar rekening neemt. “Goedele en ik gaan ondertussen alweer enkele jaren terug en ik kan je zeggen dat ik het met niemand anders aan mijn zijde had willen beleven. What a woman!”

Bron: Instagram Play4 | Beeld: Instagram, Play4/De Bachelor

Laatste nieuws