Prince Charmings Lesley doet boekje open over de liefde

'Er zijn wel heren in mijn DM's geslide, ja...'

Lees ook

Bij Chris vond Lesley in elk geval niet de liefde in Prince Charming, maar hoe staat het nu met zijn love life? In een interview met Grazia licht hij een tipje van de sluier op.

Love in de DM’s

Elke realityster kan het bevestigen: als je met je koppie op tv komt, komt er een hoop op je af. Reacties op social media zijn niet altijd even makkelijk, maar soms zitten daar ook potentiële lovers tussen. Ook Prince Charmings Lesley kan hierover meepraten: “Er zijn wel heren in mijn DM’s geslide, ja”, vertelt hij aan Grazia. “Maar wat ik daarmee ga doen, dat weet ik nog niet.”

“Ik wil eerst even een en ander laten landen – het programma is nog op tv, dus ik wil dat liefst nog afwachten. En als dat dan helemaal voorbij is, kan ik wel gaan kijken hoe of wat of wanneer”, legt Lesley uit.

De liefde gevonden

Wanneer we hem vervolgens vragen of hij nu dus als happy single door het leven gaat, houdt Lesley zijn antwoord behoorlijk mysterieus. “Dat weet ik niet! Misschien ben ik wel met iemand, misschien niet – over het gedeelte relaties ga ik nog even niets over loslaten. Heb ik een relatie? I don’t know!“, lacht hij.

Maar relatie of niet: Lesley heeft hoe dan ook een hoop liefde overgehouden aan zijn Prince Charming-avontuur. Er zijn namelijk bij de opnames veel hechte vriendschappen ontstaan. “Met iedereen had ik eigenlijk wel een goede connectie”, vertelt hij. Maar zijn besties in het huis? Dat waren Scott, Jakop, Marcel, Michael, en Roy. Na de opnamen zijn er telefoonnummers uitgewisseld en Lesley heeft nog regelmatig contact met de andere deelnemers. “Ik heb niet de liefde gevonden bij Chris, maar ik heb wel liefde gevonden in de vorm van vriendschappen en daar ben ik gewoon heel erg dankbaar voor”, besluit hij zijn verhaal.

Beeld: Jasper Suyk

Laatste nieuws

Zie ook