Stijn Fransen blikt terug op zes maanden ouderschap: ‘Ik ben een gelukkig mens’

Het is alweer zes maanden geleden dat de actrice beviel van zoontje Lieuwe.

2021 was een prachtig jaar voor voormalig soapie Stijn Fransen. Zij en haar vriend Siegfried Jongsma verwelkomden in juli namelijk hun eerste kindje samen, zoon Lieuwe. De geboorte van hun kindje vond inmiddels al een half jaar geleden plaatst en op Instagram blikt Stijn terug op de afgelopen zes maanden als moeder.

Een half jaar moeder

“Een half jaar. 6 maanden, 26 weken, 183 dagen, wat gaat de tijd bizar snel”, schrijft de actrice op Instagram. De post gaat gepaard met twee foto’s waarop de mommy haar kindje liefdevol vasthoudt.

“Een half jaar geleden braken nu (om 16 uur) mijn vliezen en 13 uur later was Lieuwe Gerrit Jaap Jongsma geboren om 03:20 op 24/7 ♥️.” Stijn zweefde toen op cloud 9 en nog steeds lijkt ze in de zevende hemel met de komst van haar kindje. “Wat een intens onbeschrijfelijk geluk ervaar ik elke dag als ik naar ons kleine ventje kijk.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Stijn Fransen (@stijn_fransen)

Tijd gaat snel

Je hoort ouders vaak zeggen dat de tijd snel gaat en ook Stijn heeft dit al ervaren. “Het klopt wat ze zeggen ‘geniet ervan want voor je het weet zijn ze groot’ poeh maar echt!” Ze vergelijkt hierbij twee foto’s van haar kleintje. “Op de tweede foto is Lieuwe 14 dagen oud, kijk nou wat een klein hoofdje hihi 😍.”

Veel meer woorden maakt Stijn er niet meer aan vuil, maar een ding wil ze nog wel kwijt. “Oké genoeg gezwijmel maar man wat ben ik een gelukkig mens!”

Bron: Instagram Stijn Fransen | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws