Prince Charmings Lars onthult: ‘Ik denk niet dat de ware er voor Chris tussen zit’

Lars twijfelt of de ideale match voor Chris ertussen zit.

Chris had keuze uit meer dan tien mannen, maar inmiddels zijn er nog maar vijf potentiële lovers die om het hart van de prince strijden. Maarre, als we afvaller Lars moeten geloven, dan zit de ware er voor Chris niet tussen.

True love

Ondanks dat Chris en Lars een geslaagde date hadden, werd Lars diezelfde avond nog naar huis gestuurd. Volgens Chris zat er niet meer in dan een goede vriendschap, iets waar Lars het wel mee eens is. De zoektocht naar de liefde vervolgt zich nu met nog vijf mannen. Maar zit the one er voor Chris tussen?

Als we met Lars bellen, weet hij duidelijk antwoord te geven op deze vraag. “Ik denk niet dat de ware ertussen zit”, begint hij. “Ik denk dat er wel genoeg raakvlakken zijn tussen Chris en een aantal mensen, maar of er true love te vinden valt? Dat weet ik niet.”

Scott

Volgens Lars zit de ideale match voor Chris niet in het programma. “Je leert iedereen kennen en ontdekt wat iedereen zoekt in een relatie. Maar ik weet niet of waar de mannen naar op zoek zijn, te halen valt bij Chris.” Wanneer we Lars vragen wie hij dan het meeste bij Chris vindt passen? Dan gaat zijn keuze uit naar Scott. “In het begin dacht ik Scott, maar ik weet niet of ze echt voor elkaar weggelegd zijn.”

Beeld: Jasper Suyk

Laatste nieuws