EOTB’s Jørney laat van zich horen na bevalling

'Het was een ontzettend pittige zwangerschap', laat de kersverse mom weten.

Op kerstavond werden EOTB-sterren Jørney en Odim de trotse parents van een dochtertje. Op Instagram Stories laat Jørney nu voor het eerst sinds de bevalling van zich horen.

Pittige zwangerschap

Hoewel Jørney nu natuurlijk in de wolken is met haar dochtertje, vond ze de zwangerschap behoorlijk zwaar. “Het was een ontzettend pittige zwangerschap“, vertelt ze in haar Stories. “Deelname aan Ex on the Beach, sociale media, een vaste relatie, verhuizen, een bedrijf opgestart, een nieuwe carrière en daarnaast nog zwanger?! Nee, makkelijk was het voor ons niet.”

Uiteindelijk was het het allemaal waard, gaat Jørney verder. “Onbeschrijfelijk hoe bijzonder het is wanneer je je kindje eindelijk vast hebt in je armen en het hele proces ernaartoe”, vertelt ze. Ze is het vrouwenlichaam dan ook extra gaan waarderen door haar zwangerschap en de bevalling. “Moeder Natuur is zoiets speciaals.”

Gezin

Sinds de komst van hun dochtertje, van wie we de naam helaas nog niet weten, zijn Jørney en Odim reunited. “Wij gaan nu samen als gezin honderd procent genieten van ons kleine meisje. Prioriteit nummer één!”, laat de kersverse mom weten.

Tot slot wil ze haar volgers bedanken voor alle steun en gelukswensen. “Dank jullie wel voor alle lieve berichtjes, felicitaties en tips ook rondom mijn zwangerschap en naar de bevalling toe, lieverds”, aldus Jørney.

Bron: LoveReality | Beeld: Ex on the Beach: Double Dutch, Instagram

Laatste nieuws