Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Monique Westenberg zaait verwarring door Instagram-foto: welke André ligt er op haar bank?

Volgers speculeren er op los.

Monique Westenberg

Onlangs verwijderde André Hazes alle digitale sporen van zijn relatie met Sarah van Soelen. Fans speculeren er vervolgens op los en vragen zich af of de zanger terug is bij zijn ex-verloofde Monique Westenberg. De laatste foto van Monique op Instagram roept namelijk wel heel veel verwarring op.

André op een bankje

Monique is altijd al actief geweest op Instagram en deelt regelmatig de leukste foto's van zoontje André Jr. Op iedere foto zien we duidelijk dat het om haar lieve zoontje gaat, al weet Monique met haar nieuwste foto op Instagram behoorlijk wat verwarring te veroorzaken.

Op de foto zien we André op de bank liggen met een tijdschrift voor zijn hoofd. Het kleine jongetje ligt op een kleine bank, waardoor hij er plotseling ontzettend volwassen uitziet. Volgers vragen zich dan ook af: om welke André gaat het hier?

Reactie Monique

"Mijn kleine Avenger! Hij wilde graag een eigen bankje in zijn kamer waar hij lekker op kan 'chillen' (zijn woorden)", deelt Monique bij de post. Het duurt vervolgens niet lang tot de reacties van haar volgers binnenstromen. "Wat leuk! André terug op de bank bij je", "Dit is toch gewoon André senior?" en "Leuke foto van z'n papa op de kleine man zijn bankje", klinkt het in de comments.

De grote liefde van Roxeanne Hazes, Erik Zwennes, laat ook van zich horen. "Ik zie dat hij ook gelijk achttien is geworden", grapt hij bij de foto. Waarop Monique reageert: "Volgens de meesten is hij 27."

Misschien ook voor jou:
Monique Westenberg jaar na verloving André Hazes: 'Bijzondere datum voor mij'
Showbizz
  • BrunoPress, Instagram