Verdrietig nieuws voor OG3NE-zangeres Lisa

'Het doet nu veel pijn', schrijft Lisa op Instagram.

Lees ook

OG3NE-zangeres Lisa en Ergin Arslanbas waren meer dan zeven jaar een happy couple, maar hebben besloten een punt achter hun relatie te zetten. Via Instagram deelt de zangeres het verdrietige nieuws met haar volgers.

Veel meegemaakt

In 2014, vlak voordat Lisa met haar zussen (opnieuw) doorbrak bij The Voice of Holland, begon het relatievuurtje te branden. Sindsdien hebben Lisa en Ergin veel leuke momenten beleefd. OG3NE won het seizoen van The Voice en mocht drie jaar later optreden bij het Eurovisie Songfestival. Er waren ook dieptepunten, waaronder het overlijden van Lisa’s moeder.

Hoogtepunten

Lisa en Ergin hebben de afgelopen jaren veel hoogtepunten uit hun relatie op Instagram gedeeld. In augustus deelde Lisa nog een foto van hen samen om hun zevenjarig jubileum te vieren. “Al zoveel dagen liefde en plezier met jou. Ik bewaar ze in m’n hart en hoop op zoveel mogelijk nieuwe”, schreef ze toen.

In maart maakte ze een post voor zijn verjaardag, waarbij ze schreef: “Op naar een nieuw jaar waarin veel waanzinnige, nieuwe avonturen op ons liggen te wachten.” Ook Ergin liet regelmatig leuke momenten aan de buitenwereld zien, waaronder een post in Disneyland begin november.

Niet meer samen

Toch is er nu een einde aan het avontuur gekomen. In de gezamenlijke afscheidspost op Instagram schrijven Lisa en Ergin: “We koesteren de mooie herinneringen van onze relatie met een lach en zijn dankbaar voor de troost die we elkaar hebben kunnen bieden in droevige tijden.”

De beslissing is niet zomaar genomen, aangezien het koppel hard heeft gewerkt om de relatie te laten slagen. Toch is het volgens de twee beter om uit elkaar te gaan. Lisa en Ergin sluiten af met het idee dat de break-up goed is voor hen beiden. “Het doet nu veel pijn, maar iets in ons zegt dat dit ons uiteindelijk beiden gelukkiger zal maken.”

Bron: Tips en Weetjes | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook