Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

OG3NE's Shelley showt bikinibody op Instagram

De zangeres is duidelijk maar al te trots op haar curves.

Shelley Vol

Hot girl summer is here, zo bewijst Shelley Vol. De OG3NE-zangeres is momenteel aan het genieten van een welverdiende vakantie en showt maar al te trots haar afgetrainde bikinibody op Instagram.

Curves

"I got my peaches out on Ibiza", schrijft Shelley onder het bikinikiekje, met een knipoog naar de hit van Justin Bieber. Te zien is hoe ze op de rand van het zwembad poseert in een felgekleurde bikini. Het is duidelijk dat ze ontzettend trots is op haar curves – en dat snappen wij helemaal! Looking good!

Ook Shelleys fans zijn diep onder de indruk van haar bikinifoto. Het regent dan ook vlammetjes en hartjes onder de foto. "Wat ben je knap meis", schrijft iemand in de comments. "Nou nou! Show it, girl!", laat een ander achter. Ook Lisa en Amy zijn ontzettend trots op hun zusje: "Wiehoeee!!"

Dieet

Shelley heeft tijdens de coronacrisis keihard aan zichzelf gewerkt, en met resultaat. De zangeres is namelijk maar liefst 25 (!) kilo afgevallen. Hoe zij dat voor elkaar heeft gekregen? Shelley zou het zogeheten Alizonne-dieet gevolgd hebben, dat op dit moment heel populair is onder talloze BN’ers. Bij dit dieet eet je eiwitrijk en daarnaast komen er verschillende behandelingen bij kijken, zoals ultrasone therapie en bindweefselmassages. Aha!

Misschien ook voor jou:
OG3NE openhartig over relatie vader met 35 jaar jongere vriendin
Showbizz
  • BrunoPress, Instagram