Julia onthult aan welk realityprogramma zij na Temptation nog mee wil doen

Zien we de Groningse beauty binnenkort terug op tv?

Temptation Islands Julia deed gisteravond een kleine Q & A session voor haar volgers op Instagram. Naast enkele vragen over haar relatie met Wouter, deed de blondine ook een opvallende onthulling. Gaan we haar binnenkort weer op tv zien?

Q & A

Naast vragen over haar relatie met Wouter krijgt Julia van één van haar followers nog een bijzondere vraag. “Als je mocht meedoen aan een ander realityprogramma, welke zou het worden?” schrijft de volger via een Instagram-sticker aan Julia. Hoewel je misschien zou denken dat één realityshow wel genoeg is, laat Julia weten nog wel aan een ándere show te willen meedoen…

Is Julia The One?

Julia blijkt namelijk hartstikke open te staan voor een deelname aan Are you the One. Ze schrijft: “Are you the One lijkt mij dan super leuk. Ben dan benieuwd of je match op papier ook echt kan leiden tot echte liefde.”

Wij snappen dit natuurlijk maar al te goed, want elke week zitten we met een open mond van verbazing te kijken naar de nieuwe AYTO-afleveringen.

Niet de eerste keer

Julia zou niet de eerste reality-ster zijn die deelneemt aan Are you the One. Zo deed Damiët in een ver verleden mee met Idols, waar ze het tot de laatste 21 wist te schoppen.

Ook omgekeerd hebben we bekende reality-gezichten al eens hun opwachting zien maken in Temptation Island. Zo was Nico al eens eerder te zien in Ex on the Beach. Kortom: zeg nooit nooit. Wij houden onze fingers crossed voor Julia!

Bron: Inatagram Story @juliaakkerman | Beeld: Temptation Island

Laatste nieuws