Oh no: Netflix verwijdert Friends, Prison Break en Modern Family

En dat is nog niet alles...

Met de komst van alle leuke kerstfilms deze maand is het nu helaas tijd voor een vervelend bericht. Netflix verwijdert namelijk (weer) een hoop titels. En ja, dat gebeurt deze maand nog… En ja, er zitten een paar hele goede titels tussen unfortunately.

Friends

Neeee, het moment waar je altijd al een beetje bang voor was is aangebroken… Friends wordt op 31 december dit jaar van Netflix verwijderd. Dat betekent dat je nog maar één maand hebt om alles voor de driehonderdste keer te bingen.

Maar het wordt nog erger: ook Modern Family, Prison Break en Homeland worden verwijderd, zo blijkt uit een plaatje dat door de streamingdienst werd gedeeld op hun social kanalen.

Nog meer titels…

Ook Adventure Time, Family Guy, Steven Universe, Totally Spies, Joker en The Big Bang Theory staan op het lijstje. Vanzelfsprekend zijn gebruikers er niet blij mee, maar Netflix zelf had het ook graag anders gezien… In de comments onder de post op Facebook reageren ze: “Als het aan ons had gelegen, dan hadden wij deze voor altijd op ons platform gehouden. Helaas worden de rechten niet verlengd en zijn we verplicht deze titels van Netflix te halen.” Too bad…

Bron: Upcoming | Beeld: Friends, Instagram

Laatste nieuws