Temptations Joop en Chelsy over toekomstplannen: ‘Samenwonen is onze volgende stap’

De twee hebben elkaar helemaal gevonden.

Lees ook

Temptation Island leverde niet alleen de nodige romances (en ruzies) op bij de kandidaten. Ook singles Joop en Chelsy hebben elkaar helemaal gevonden. In een nieuwe video van Nick Eshuis vertellen de twee alles over hun relatie én verklappen ze iets over hun toekomstplannen.

Daten

Eerder deze maand maakten Chelsy en Joop door een schattige foto op Instagram bekend een relatie te hebben. De lovebirds zijn dolverliefd op elkaar. “Drie maanden na Temptation leerden wij elkaar kennen”, vertelt Joop. “Kim (een van de andere singles) gaf een feestje bij haar thuis en daar zagen we elkaar voor de eerste keer”, vervolgt Chelsy. “Toen is er echt wel iets uit ontstaan en zijn we begonnen met daten.” Aahw!

Ze hebben zelfs al elkaars ouders ontmoet. “Voor mij was dat echt met de neus in de boter vallen. Haar moeder is zó lief!”, vertelt Joop glunderend.

Samenwonen

Nick vraagt vervolgens of Joop en Chelsy al ready zijn om binnenkort te gaan samenwonen. “Jazeker, dat is onze volgende stap”, stelt Joop. Chelsy is het daarmee eens, want de twee wonen immers een eind uit elkaar. “De afstand is moeilijk”, zegt ze. Soms moet Chelsy wel zes of zeven uur reizen naar Joop. Gelukkig geeft Joop aan dat hij niet te beroerd is om bij Chelsy in België te komen wonen. “Ik hoop volgende maand in België te wonen”, aldus de Temptation-ster.

Enne, hoe zit het met eventuele gezinsuitbreiding? “We zijn al aan het oefenen”, grapt Joop. Oeh la la!

Bron: YouTube Nick Eshuis | Beeld: Temptation Island, YouTube

Laatste nieuws

Zie ook