Lief! Temptations Joop en Chelsy hebben een relatie

Wat leuk!

Temptation Island leverde niet alleen de nodige romances (en ruzies) op bij de kandidaten. Ook singles Joop en Chelsy hebben elkaar helemaal gevonden. Met een foto op Instagram maakt het koppel de relatie bekend. Cute!

Ik ben enorm gelukkig’

Op Instagram maakt Joop met een zoete foto de relatie officieel. “I found the love of my life!”, schrijft hij bij de foto. Ook blikt hij terug op het Temptation Island-avontuur. “Wat 5 maanden geleden begon als een zoektocht met avontuur, eindigde in mooie vriendschappen te beschouwen als familie. 1 liefde is er sterker uitgekomen en 4 gestrand”, aldus Joop. Daarnaast deelt hij hoe gelukkig hij is met zijn nieuwe liefde: “Mijn liefdesvragen bleven onbeantwoord tot ik Chelsy leerde kennen. Samen tijd spenderen voelde meteen zo goed. Ze heeft mij de afgelopen 2 maanden zo'n mooie tijd bezorgd, ik ben enorm gelukkig.”

Hij eindigt het bericht met de lieve woorden: “Het klinkt bizar goed en daarmee is dankzij Temptation Island toch mijn liefde beantwoord. Sooo in love!”

Stapelgek op elkaar

Een verliefde Joop laat aan Shownieuws weten helemaal verliefd te zijn op zijn nieuwe vriendin. “Dit is haar gewoon. Dit wordt mijn vriendin, en misschien wel meer”. Omdat de twee door Temptation Island in de spotlight staan, was het nog best lastig om hun opbloeiende romance geheim te houden. “In het begin was het moeilijk omdat mensen je herkennen op straat. We probeerden het stil te houden”, aldus Chelsy. En dat is de twee goed gelukt, want ze zijn al twee maanden aan het daten.

Bron: Shownieuws | Beeld: Temptation Island

Laatste nieuws