Temptations Joop klapt uit de school over dreamdate met Delphine

Wat is er precies tussen Joop en Delphine gebeurd?

In de nieuwste aflevering van Temptation Island: Love or Leave was te zien dat de deelnemers op dreamdate mochten. Enne, het lijkt erop dat deze dates voor een aantal van hen behoorlijk steamy eindigden. Zo besloten Delphine en Joop samen te douchen, maar wat gebeurde er nou precies tussen de twee?

Dreamdate

Temptations Jake en Joop schoven onlangs bij RUMAGTV aan om terug te blikken op hun deelname aan het programma. Het kan dan ook niet uitblijven dat Joop even aan de tand werd gevoeld over zijn dreamdate met Delphine.

“Joopie, wat is er in het W hotel in Barcelona gebeurd?”, vraagt FawryNotSawry zich af. “Gewoon, we hebben het gezellig gemaakt”, lacht Joop. “Het was prachtig, we hadden een mooi uitzicht en er is helemaal niemand”, vertelt de single over het hotel. Ook geeft Joop toe dat hij en Delphine nog hebben gecontroleerd of er echt geen camera’s in hun kamer verstopt waren.

Douchen

Maar wat is er nou precies gebeurd tijdens de date? “We hebben een beetje gezoend, enzo”, deelt Joop. Ook geeft de single toe dat ze samen hebben gedoucht: “Maar dat was met de zwemkleding aan, maar dat zie je natuurlijk niet.”

De heren van RUMAGTV zijn vervolgens benieuwd of er ook een beetje gevoeld is, maar Joop geeft aan dat er geen hand- en mondwerk is verricht. Wel laat hij weten dat Delphine onder de indruk was van ‘de andere Joop’. “Die vond ze wel mooi.”

“We hebben alleen gezoend. Het is wel gewoon netjes gebleven”, sluit Joop af. Hmmm….

Beeld: Videoland | Video: YouTube (RUMAGTV)

Laatste nieuws