Monica Geuze deelt heel leuk nieuws voor Temptation-fans!

Hier worden we heel blij van!

Monica Geuze heeft zojuist wel heel leuk nieuws bekendgemaakt. Op het Instagramaccount van Temptation Island NL deelt ze dat de opnames van Temptation Island: Love or Leave binnenkort alweer van start gaan én dat ze dit seizoen opnieuw met Kaj Gorgels presenteert.

Temptation Island: Love or Leave

“Hi iedereen! Ik heb een nieuwtje voor jullie”, begint Monica haar videoboodschap. “We gaan namelijk, ondanks dat het seizoen net is afgelopen, weer een nieuw seizoen Temptation Island: Love or Leave draaien.”

Dit keer presenteert Monica het seizoen niet met Viktor Verhulst, maar met Kaj Gorgels. “Kaj is er dit jaar weer bij! Dus ik heb er ontzettend veel zin in”, laat Monica weten.

Koppels gezocht

Vervolgens roepen Kaj en Monica koppels die twijfelen over hun relatie op zich op te geven voor het nieuwe seizoen. “En wellicht ga jij mee naar een tropische bestemming”, sluit Kaj af. Zie jij het wel zitten om je aan te melden voor dit nieuwe seizoen? HIER kan je dat doen.

In Temptation Island: Love or Leave willen stellen erachter komen of ze met de ware samenzijn. Het afgelopen seizoen is vorige week net afgelopen. Van de vier koppels, wist één relatie het te overleven. Zo gingen Delphine en Bert, Julia en Wouter en Nico en Donna uit elkaar, en zijn Efrain en Aylin nog steeds samen.

Beeld: BrunoPress | Video: Instagram

Laatste nieuws