Kim Feenstra over nieuw programma met Koen Kardashian: ‘Lachen, gieren, brullen, maar ook huilen’

De twee hadden veel steun aan elkaar.

In het nieuwe programma Kim & Koen Gaan Het Anders Doen gaan Kim Feenstra en Koen Kardashian terug naar de basics. Een periode waarin ze veel steun aan elkaar hadden, deelt het voormalige model in een interview met Grazia.

Kim & Koen Gaan Het Anders Doen

Denk aan The Simple Life met Paris Hilton en Nicole Richie, maar dan met een vleugje van eigen bodem. In Kim & Koen Gaan Het Anders Doen ruilen Kim en Koen hun luxeleven in voor een boerenbestaan in Twente. Ondanks dat Kim geen luxe poes is, is ze wel eerlijk over het contrast: “Ik kan niet ontkennen dat ik het af en toe ook heel fijn vind om me in luxe onder te dompelen en ik denk dat Koen op dat vlak nog meer gewend is. Hij gaat hier wel een andere kant van zichzelf laten zien en mensen echt verrassen. Koen is zeker niet te beroerd om zijn handen uit de mouwen te steken. Maar als hij ergens genoeg van heeft, zegt hij het ook.”

Wat het programma meer diepgang geeft, zijn de persoonlijke gesprekken tussen Kim en Koen. Koen kwam namelijk net uit rehab toen het programma werd gefilmd. “Het zorgde ervoor dat we een paar heel persoonlijke gesprekken hebben gehad, maar dat maakt het juist een mooi programma. Het wordt lachen, gieren, brullen, maar ook huilen.”

Boerenbestaan

Door het programma is Kim ook anders naar het boerenbestaan gaan kijken “Ik heb wel veel bewondering gekregen voor die boeren, want het is zo hard werken. Je leeft dan wel in vrijheid op het platteland, maar er is altijd iets wat gedaan moet worden of een koe die je moet melken.” Op de vraag of het voormalige model de stad ooit gaat verlaten, reageert ze duidelijk: “Ja, voor een luxe woonboerderij zonder dat échte boerenbestaan.” Het programma is vanaf 18 december wekelijks te zien op discovery+.

Lees het hele interview met Kim Feenstra over Kim & Koen Gaan Het Anders Doen, het moederschap en de rust in haar leven in de nieuwste Grazia die vanaf woensdag 17 november te koop is.

Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws