Te schattig: dochtertje Waylon en Bibi Breijman geeft eerste optreden

Zo vader, zo dochter.

Met een muzikale vader en een getalenteerde moeder kan het ook niet anders dat dochter Teddy ook over de nodige talenten beschikt. Tijdens een concert van Waylon laat ze zich van haar beste kant zien en geeft gelijk een optreden weg. Gelukkig heeft Bibi Breijman alles gefilmd, want wat is het schattig!

Geen zenuwen

Op het filmpje van Bibi zien we hoe dochter Teddy al staat te trappelen in de coulissen. Waylon had namelijk beloofd dat ze mocht optreden en Teddy had daar heel veel zin in. Aan zenuwen dan ook geen gebrek toen ze uiteindelijk het podium bestierde.

Waylon grapt nog dat Teddy hem gaat opvolgen, maar Teddy gooit meteen haar grootste charmes in de strijd. Met het kinderliedje Olifantje in het bos steelt ze namelijk de harten van het publiek. Ook Bibi ziet een glansrijke carrière voor haar dochter en schrijft bij het filmpje: “W's kleinste gastartiest… Hij had het haar beloofd dus ze was niet meer te houden.” Cute!

Reacties

Net als het publiek, zijn ook de volgers van Bibi verliefd geworden op Teddy. Zo valt er te lezen onder het filmpje: “Kan ik alvast een kaartje kopen voor Teddy in Ahoy?” en “Ik smelt, wat een schattige vader. Het kan niet anders, die gaat d'r vader opvolgen.” Ook berichten als “Geweldig”, “Te leuk” en “Zo lief” luiden er onder de post.

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws