Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hilarisch: Bibi Breijman betrapt ondeugende dochter Teddy

'Als het te lang stil is onder de tafel.'

Bibi Breijman Teddy

Dat dochtertje Teddy in het huis van Bibi Breijman en Waylon voor veel vermaak zorgt, blijkt wel uit de video's die Bibi op Instagram deelt. Ditmaal betrapt de momfluencer haar kleine dochter op een ondeugende reactie. En wij vinden het hilarisch.

Betrapt

Tijdens een etentje besloot de kleine Teddy dat het haar allemaal een beetje te lang duurde en kroop ze onder de tafel. Daar zou ze zichzelf wel even vermaken. Na een tijdje vond Bibi het wel verdacht stil en besloot eens een kijkje onder de tafel te nemen.

Daar betrapte ze de kleine Teddy met een stift in de hand, terwijl ze haar nagels aan het ‘lakken’ was. Teddy werpt nog een onschuldige blik naar haar moeder, maar Bibi weet wel beter. “Het is goed hoor schat”, zegt Bibi vervolgens. Te schattig!

Lieve reacties

Bibi’s volgers smelten bij de schattige video van Teddy. “Wat een heerlijk kind”, “Allerleukste en liefste kind ever” en “Geweldig”, “De opluchting bij ‘het is goed hoor schat’. TE LIEF” en “Ahhh hoe ze zegt: ‘Ja hoor.’ Wat een moppie”, klinkt het in de reacties.

Misschien ook voor jou:
Bibi Breijman eerlijk over het krijgen van een tweede kindje: 'Angst houdt me tegen'
Showbizz
  • Dingen voor Vrouwen
  • BrunoPress, Instagram