Wait, what?! Kelly Heruer kocht voor 900 euro aan zwangerschapstesten

De vriendin van Jethro doet een boekje open over het begin van de zwangerschap.

Kelly Heruer en Jethro Galung zijn onlangs de trotse ouders geworden van zoontje Bodie. Het begin van de zwangerschap was echter behoorlijk spannend voor Kelly. In de nieuwe serie A Star Is Born doet ze dan ook een opvallende onthulling over deze periode.

Hele dag bevestiging

Kelly en Jethro zijn binnenkort te zien in de nieuwe Videoland-serie A Star Is Born. Hierin kunnen we het stel volgen van de zwangerschap tot de bevalling van hun zoontje. RTL Boulevard had de eer om alvast een fragment uit de eerste aflevering te delen. Enne, daarin doet de blondine meteen een opvallende uitspraak. Want aan het begin van de zwangerschap was ze nogal obsessief aan het controleren of het kindje er nog wel écht zat.

“Pas met zeven weken kan je naar de echo om te kijken, want anders zie je gewoon niks. Maar ja, ik moest bevestiging de hele dag, tot aan de echo, dat ik nog zwanger was”, legt ze uit. “Dus ik heb bijna 900 euro uitgegeven aan zwangerschapstesten.” What?

Lade vol

“Ik heb heel vaak hier bij het Kruidvat letterlijk de schappen leeggekocht”, geeft Kelly toe. “Minimaal drie of vier keer per dag ging ik plassen en dan zat hij (Jethro, red.) op werk, 'Kijk schat, hij of zij zit er nog'”, vertelt ze lachend. En om te bewijzen dat het écht zo is, haalt Jethro er een lade bij die tot aan de rand toe gevuld is met gebruikte zwangerschapstesten.

“Sorry voor alle vrouwen die zwanger waren in Zandvoort, Kelly had alles opgekocht”, verontschuldigd Jethro zich. “Of dachten dat ze zwanger waren”, vult zijn vriendin aan. “Ze konden er niet achter komen.”

Bodie

In september zijn de tortelduifjes trotse ouders geworden van hun zoontje Bodie Huta Galung. De kleine is geboren op een hele bijzondere dag, namelijk de verjaardag van zijn vader! “Ik hou zoveel van jullie. Woorden zijn er niet. Clichés? F*ck clichés. Ik herken mijzelf niet eens meer. Zo emotioneel, zo dankbaar”, schreef Jethro bij het allereerste kiekje van de kleine spruit.

“Je moeder is de krachtigste vrouw op aarde. Zij heeft jou beschermd negen maanden lang. Je bent het mooiste wat er is. Ik bescherm je voor altijd, vergeet dat nooit! Voor altijd. Houd onze vingers nu maar goed vast! Mijn Bodie, onze Bodie! We houden van jou kleine knappe muchacho.Cute!

A Star Is Born is vanaf 27 oktober te zien op Videoland.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videoland

Laatste nieuws